“Διαζύγιο” για Σάνιο και Μόμο!

Αυτό που κυκλοφορούσε ως φήμη επί ημέρες εν τέλει επισημοποιήθηκε. Οι Σάνιο Γκουτιέρες και Μόμο Γκονθάλεθ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, τερματίζοντας την αγωνιστική τους συνύπαρξη. Ουσιαστικά, η επιβεβαίωση αυτού του “διαζυγίου” ήρθε μέσω της ανακοίνωσης των ζευγαριών που θα συμμετάσχουν στο Madrid Master του World Padel Tour την επόμενη εβδομάδα, όπου αμφότεροι εμφανίζονται μεν στο ταμπλό, αλλά έκαστος με νέο παρτενέρ.

Το φινάλε

αυτού του διδύμου έρχεται έπειτα από μία αξιοπρεπή παρουσία στο μεγαλύτερο μέρος της ως τώρα σεζόν, με τους δυο τους να φτάνουν σε δύο τελικούς (Danish Open και Marbella Master), αποτυγχάνοντας όμως να βρεθούν έστω στα ημιτελικά στις πέντε τελευταίες διοργανώσεις όπου συμμετείχαν.

Οι Μόμο Γκονθάλεθ και Σάνιο Γκουτιέρες (δεξιά), έπειτα από ματς κόντρα στους Κόκι Νιέτο και Γιόν Σανθ.

Για τον Σάνιο Γκουτιέρες, που ήταν και εκείνος που ουσιαστικά έλαβε την απόφαση για το “διαζύγιο”, αυτή η εξέλιξη ήρθε κυρίως λόγω της αδυναμίας του να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο για ολόκληρη τη διάρκεια της σεζόν. Σε ηλικία 39 ετών ο Αργεντινός, αν και παραμένει ένας παγκόσμιας κλάσης παίκτης όντας στο Νο14 του WPT, αδυνατεί να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό με σταθερότητα στα δεκάδες τουρνουά που συνθέτουν το καλεντάρι.

Έτσι, ο Σάνιο συνεχίζει την πορεία του στη σεζόν έχοντας πλέον ως παρτενέρ τον ανιψιό του, Αγκουστίν Γκουτιέρες. Ο 25χρονος Αργεντινός βρίσκεται στο Νο40 του WPT και πλάι στον σπουδαίο θείο του μπορεί να ελπίζει βάσιμα πως θα αποκτήσει πολύτιμα εφόδια που θα τον ανεβάσουν ακόμη περισσότερο στην καριέρα του.

Ο Αγκουστίν Γκουτιέρες.

Από την άλλη, ο Μόμο Γκονθάλεθ θα έχει πλέον δίπλα του στο κορτ τον Χάβι Γκαρίδο. Ο Νο9 στο WPT Ισπανός επέλεξε τον Νο15 συμπατριώτη του, που σε ηλικία 23 ετών δείχνει έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω και να… χτυπήσει την πόρτα της πρώτης δεκάδας. Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα πως και οι δύο κατάγονται από την Ανδαλουσία.

Ο Χάβι Γκαρίδο.

Πάντως, ένα ερώτημα που αναμένεται να απαντηθεί όταν δούμε τους δύο Ισπανούς στο κορτ, είναι το ποιος θα παίξει πού. Αμφότεροι είναι παίκτες της αριστερής πλευράς και δεξιόχειρες, οπότε ένας από τους δύο θα πρέπει να αποποιηθεί τη φυσική του θέση. Με τον Γκαρίδο πάντως να έχει τα πιο βαριά smash μεταξύ των δύο και τον Γκονθάλεθ να χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στο παιχνίδι του, η πιθανότητα να πάει ο 26χρονος Ισπανός στα δεξιά μοιάζει μεγαλύτερη.

The post “Διαζύγιο” για Σάνιο και Μόμο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα