Merida Open: Ήττα στις λεπτομέρειες για Παπαμιχαήλ

Παρά την εξαιρετική της προσπάθεια η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκε στα τρία sets από τη Γαλλίδα και Νο108 του κόσμου Λεολία Ζανζάν με 7-5, 1-6, 6-3, μετά από 2 ώρες, για τον 1ο προκριματικό γύρο του τουρνουά WTA 250 που διεξάγεται στο Μεξικό. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελληνίδα τενίστρια και Νο155 στην παγκόσμια κατάταξη, σημείωσε περισσότερους πόντους από την αντίπαλό της (79-78), ενώ ήταν αρκετά συνεπής από τη θέση του service, αλλά και αποτελεσματική στις ευκαιρίες της για break (4/5). 

Τo ξεκίνημα μάλιστα ήταν εξαιρετικό

για την Παπαμιχαήλ που προηγήθηκε με 2-0 έχοντας βρει πρώτη break, ωστόσο η Ζανζάν το πήρε αμέσως πίσω (2-1) και σαν να μην έφτανε αυτό στη συνέχεια έφτασε σε νέο break παίρνοντας προβάδισμα με 6-5 για να κλείσει το set με 7-5. 

Στο 2ο σκέλος η Παπαμιχαήλ έπαιξε εξαιρετικό τένις και παραχωρώντας μόλις 7 πόντους στο service της, αλλά και μόλις ένα game στη Γαλλίδα έφτασε στην ισοφάριση και στο 1-1. 

Το decider έμοιαζε πολύ με το 1ο set με την Παπαμιχαήλ να φτάνει και πάλι πρώτη σε break (2-1), αλλά τη Ζανζάν να το παίρνει άμεσα πίσω και στη συνέχεια μ’ ένα καθοριστικό break να κάνει 5-3 σφραγίζοντας την πρόκριση στο service της. 

The post Merida Open: Ήττα στις λεπτομέρειες για Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα