Παρέμεινε στο θρόνο της η άπαιχτη Σφιόντεκ (vids)

Τον 12ο WTA τίτλο της καριέρας της και 1ο για το 2023, πανηγύρισε η Ίγκα Σφιόντεκ, που συνέτριψε στον μεγάλο τελικό της Ντόχα, τη Νο2 του ταμπλό, Τζέσικα Πεγκούλα και στέφθηκε πρωταθλήτρια στο Qatar Open (WTA 500), για 2η σερί χρονιά.

Η 21χρονη Πολωνή, βελτίωσε σε 12-2 το ρεκόρ της σε WTA τελικούς και με φοβερό τρόπο, έφτασε τους εννέα τίτλους στους τελευταίους 12 μήνες!

Μέσα σε 67 λεπτά “καθάρισε” η κορυφαία τενίστρια

του κόσμου, επικρατώντας με 6-3, 6-0, της Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, για να ολοκληρώσει θριαμβευτικά, μια υπέροχη εβδομάδα στη Μέση Ανατολή.

Sensational IGA

The moment @iga_swiatek captured her 12th WTA title!#QatarTennis pic.twitter.com/P3DzMbQgGW

wta (@WTA) February 18, 2023

Η Πεγκούλα, που στην ημιτελική φάση του τουρνουά απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη στα τρία sets, ήταν ανταγωνιστική για… μισό set, μιας και από το 4-3 του εναρκτήριου κομματιού του αγώνα, δεν κατάφερε να κερδίσει άλλο game!

Με οκτώ σερί κερδισμένα, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση η Σφιόντεκ, που πανηγύρισε την 3η διαδοχική νίκη της στη Ντόχα, χάνοντας ελάχιστα games.

Με 29/44 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς της τελείωσε τον τελικό η Πολωνή, που είδε την αντίπαλό της να κερδίζει μόλις 19/49 πόντους πίσω από το δικό της σερβίς.

Windy conditions?

Not a problem for IGA @iga_swiatek | #QatarTennis pic.twitter.com/uU20t1OnsV

wta (@WTA) February 18, 2023

Σε τρομακτική κατάσταση η Σφιόντεκ, που έφτασε στον τίτλο, κερδίζοντας 36 games και χάνοντας συνολικά, μόλις πέντε!

Ένα της απέσπασε η Ντανιέλ Κόλινς στο 2ο γύρο, ένα η Βερόνικα Κουντερμέτοβα στα ημιτελικά και τρία η Τζέσικα Πεγκούλα στον τελικό.

Την λες και… τυχερή, τη Μπελίντα Μπέντσιτς, που δεν κοντραρίστηκε με την Πολωνή στην προημιτελική φάση, όταν η Ελβετή -λόγω κόπωσης- απέσυρε τη συμμετοχή της από την αναμέτρηση.

QATAR OPEN SINGLES DRAW l OOP (+1h)

The post Παρέμεινε στο θρόνο της η άπαιχτη Σφιόντεκ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα