Ξεχωριστός τελικός για τον Αλκαράθ (vid)

Στον τελικό του Argentina Open, προκρίθηκε ο Κάρλος Αλκαράθ ο οποίος πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, στο πρώτο του τουρνουά μετά από αρκετούς μήνες εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

Ο χαρισματικός Ισπανός, έκανε σπουδαίο ματς και κέρδισε εύκολα 6-2, 6-2 τον Μπερναμπέ Ζαπάτα Μιράγες στο 2ο ημιτελικό του χωμάτινου τουρνουά στο Μπουένος Άιρες και θα διεκδικήσει τον 7ο τίτλο της καριέρας του, στον 9ο τελικό που αγωνίζεται.

FINALCARAZ @carlosalcaraz reaches his first final since the

US Open, defeating countryman Zapata Miralles 6-2 6-2 to face Cam Norrie tomorrow!#ArgOpen2023 pic.twitter.com/InA71egoSO

Tennis TV (@TennisTV) February 18, 2023

“Είναι πολύ ξεχωριστή στιγμή για μένα. Ήμουν λίγο πεσμένος μετά τον τραυματισμό μου και έπρεπε σε τέσσερις μήνες να βρω ρυθμό και την αυτοπεποίθησή μου. Να επιστρέφω στο πρώτο μου τουρνουά για το 2023 και να φτάνω τελικό, είναι κάτι ξεχωριστό για μένα” είπε αμέσως μετά ο Αλκαράθ.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, πέτυχε 5 breaks στο ματς και είχε τον απόλυτο έλεγχο στα ράλι από τη βασική γραμμή, τρέχοντας ασταμάτητα τον 26χρονο συμπατριώτη του, Νο74 στον κόσμο.

Στον τελικό της Κυριακής (21:00GR) ο Αλκαράθ θα αντιμετωπίσει τον Κάμερον Νόρι που στον πρώτο ημιτελικό κέρδισε 7-6(5), 6-4 τον Χουάν Πάμπλο Βαρίγιας.

Αλκαράθ και Νόρι έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές, με τον Ισπανό να προηγείται 3-1 στις νίκες όμως ο αριστερόχειρας Βρετανός κέρδισε το πιο πρόσφατο ραντεβού τους, πέρυσι στο Cincinnati Masters.

ARGENTINA OPEN  DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

The post Ξεχωριστός τελικός για τον Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα