Ματς φωτιά περιμένουν τη Μαρία στο Ντουμπάι (draw)

Όπως αναμενόταν άλλωστε, βάση των ονομάτων που συμμετέχουν στο τουρνουά, η Μαρία Σάκκαρη έχει δύσκολο έργο την ερχόμενη εβδομάδα στο Dubai Tennis Championships.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που καταλαμβάνει το Νο6 του ταμπλό στο πρώτο WTA 1000 τουρνουά της χρονιάς, έχει bye στον 1ο γύρο και περιμένει στη φάση των “32” τη νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Καρολίνα

Πλίσκοβα και τη Μαρκέτα Βοντρούσοβα.

Η 26χρονη Αθηναία βρίσκεται στο πάνω μέρος του ταμπλό, μαζί με το Νο1 του ταμπλό και της κατάταξης Ίγκα Σφιόντεκ, με την οποία διασταυρώνονται στα προημιτελικά.

Πριν από την πιθανή αναμέτρηση με την Πολωνή, η Σάκκαρη ενδέχεται να συναντήσει στους “16” τη 10-Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Η Σάκκαρη δεν έχει καταφέρει να πετύχει νίκη στο Ντουμπάι, στις δύο προηγούμενες συμμετοχές της στο τουρνουά το 2020 και το 2021, χάνοντας από Σαμπαλένκα και Κρεϊτσίκοβα αντίστοιχα, στην πρεμιέρα της.

Στο μεταξύ, η Αρίνα Σαμπαλένκα επιστρέφει στο tour μετά τον θρίαμβό της στο Australian Open 2023 και το Νο2 του κόσμου περιμένει στο 2ο γύρο μια εκ των Τέικμαν-Ποτάποβα.

Οι πιθανοί προημιτελικοί του Ντουμπάι

Σφιόντεκ-Σάκκαρη
Γκοφ-Γκαρσία

Μπέντσιτς-Πέγκουλα
Σαμπαλένκα-Κασάτκινα

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | OOP (+2h)

The post Ματς φωτιά περιμένουν τη Μαρία στο Ντουμπάι (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα