ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΚΟΛΣΡΑΙΜΠΕΡ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΝΟΛΕ – VIDEO

Παίζοντας απίστευτο τένις καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Φιλίπ Κολσράιμπερ “ισοπέδωσε” τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον άφησε εκτός Indian Wells από τον 3ο μόλις γύρο…

Μόλις οκτώ(!) γκέιμς κέρδισε ο Νο1 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, στον δεύτερο αγώνα του στην Καλιφόρνια. Ο Φιλίπ Κολσράιμπερ έπαιξε τρομερό τένις για 95 λεπτά και απέκλεισε εντυπωσιακά τον Σέρβο με νίκη στα δυο σετ.

Μόνο πυροτέχνημα δεν ήταν από ότι φαίνεται, η νίκη του Γερμανού τενίστα κόντρα στον Νικ Κύργιο, στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης.

Ο

Κολσράιμπερ ήταν εξαιρετικός, δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον “ισοπέδωσε” μέσα σε 1 ώρα και 35 λεπτά αγώνα. Τελικό σκορ 6-4, 6-4 υπέρ του Νο39 του κόσμου, που κέρδισε για πρώτη φορά στην καριέρα του έναν τενίστα που βρίσκεται στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ.

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη του νίκη απέναντι στον Νόλε, ο Κολσράιμπερ το ξαναέκανε, αυτή τη φορά όμως με τρόπο ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Η μέτρια παρουσία του Σέρβου (32 αβίαστα λάθη) σίγουρα δεν μπορεί να μην σχολιαστεί, όμως ο Γερμανός απέδειξε για πολλοστή φορά πως είναι από τους πιο επικίνδυνους unseeded τενίστες, σε όλα τα τουρνουά.

Παίζοντας επιθετικό τένις και σερβίροντας με το εντυπωσιακό 72% σε πρώτο σερβίς, ο Γερμανός έκανε ότι ήθελε τον πεντάκις πρωταθλητή στη διοργάνωση, που μπορεί στο τέλος να το πάλεψε (μετέτρεψε το 5-2 του δευτέρου σετ σε 5-4), όμως δεν μπορούσε να αποφύγει την ήττα στα δυο σετ.

Πρώτη ήττα του Νόλε μετά τον θρίαμβο της Μελβούρνης και τρίτη σερί straight sets νίκη του Κολσράιμπερ στην Καλιφόρνια, που περιμένει με άγριες διαθέσεις τον πολύ φορμαρισμένο Γκαέλ Μονφίς στην φάση των “16” του θεσμού.

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΚΟΛΣΡΑΙΜΠΕΡ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΝΟΛΕVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα