Μόνη πρώτη η Λίντς

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει και πάλι η Λιντς. Σε παιχνίδι στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής, επιβλήθηκε με άνεση εκτός έδρας της Ρέντινγκ, με σκορ 3-0. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Μπιέλσα, είναι μόνη πρώτη με 73 βαθμούς, αφήνοντας πίσω την Νόριτς στους 72 ) με παιχνίδι λιγότερο).

Ήδη από το πρώτο ημίχρονο η Λιντς είχε «καθαρίσει» το ματς, πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ
με τον Κλιχ στο 14΄και τον Πάμπλο Ερνάντεθ να σκοράρει ακόμη 2 πολύ όμορφα τέρματα, για το τελικό 3-0. Αυτή ήταν η 5η νίκη στα 6 τελευταία ματς για την Λιντς, όταν μετρούσε μόλις 1 στα προηγούμενα 5 παιχνίδια της στην Τσάμπιονσιπ (1 νίκη - 4ήττες).

Σε μεγάλη ημέρα ο Ερνάντεθ

Η παράδοση «μίλησε» στο Ίγουντ Παρκ. Η Μπλάκμπερν πέτυχε την 13η εντός έδρας νίκη της στα 14 τελευταία ματς (1 ήττα), απέναντι στην Γουίγκαν και αποσπάστηκε 11 βαθμούς από την διακεκαυμένη ζώνη. Η Γουίγκαν με αυτή την ήττα συνεχίζει να «φλερτάρει» με τον υποβιβασμό, απέχοντας μόλις 3 βαθμούς από την 22η Ρόδεραμ. Δύο τέρματα πέτυχε ο Γκρέιαμ (39΄πέναλτι, 54΄) και το σκορ έκλεισε ο Ντακ στο 86ο λεπτό.

Μεγάλη ευκαιρία να μείνει μόνη στην 6η θέση έχασε η Μπρίστολ. Έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την ουραγό Ίπσουιτς, η οποία πήρε τον πρώτο της βαθμό στο «Άστον Γκέιτ», μετά από 4 συνεχόμενες ήττες. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γουέμπστερ στο 32΄και ισοφάρισε η Ίπσουιτς με αυτογκόλ του Κέλι στο 68΄. Η Μπρίστολ έφτασε τους 55 βαθμούς, όσους έχει και η 7η Ντέρμπι.

Την δύναμη της έδρας της επιβεβαίωσε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Πέτυχε την 7η συνεχόμενη νίκη στο «Μπράμαλ Λέιν», χωρίς μάλιστα σε αυτά τα ματς να έχει δεχτεί γκολ και ισοφάρισε το ρεκόρ της Τσάμπιονσιπ που κατείχε η Πόρτσμουθ, επίσης με 7 συνεχόμενες νίκες, τον Οκτώβριο του 1985!

Μια δυσμενή παράδοση «έσπασε» η Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Μετρούσε μόλις μία νίκη στα 11 τελευταία εκτός έδρας ματς απέναντι στην Μπόλτον, αλλά τα γκολ του Φλέτσερ στο 44΄και του Άαρονς στο 50΄της έδωσαν τη νίκη με σκορ 2-0 και την έφεραν στην 9η θέση, τρεις βαθμούς μακριά από τα πλέι οφ.
Keywords
Τυχαία Θέματα