Indian Wells: Το συναρπαστικό πρόγραμμα της ημέρας

Πολλές, συναρπαστικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Indian Wells, τόσο στο ανδρικό, όσο και στο γυναικείο ταμπλό. Ξεχωρίζει φυσικά, το ντέρμπι του Ρότζερ Φέντερερ με τον Στάνισλας Βαβρίνκα…

Τα περισσότερα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής του τένις θα αγωνιστούν σήμερα στην 6η ημέρα του Indian Wells, στην έρημο της Καλιφόρνια.

Το σπουδαίο ντέρμπι του Ρότζερ Φέντερερ με τον Στάνισλας Βαβρίνκα στις 03:00GR τα ξημερώματα της Τετάρτης είναι το κυρίως πιάτο του μενού της ημέρας στο Indian Wells Masters.

Νωρίτερα, στις 21:30GR ο Ράφαελ Ναδάλ αντιμετωπίζει

τον μικρό “δαίμονα” Ντιέγκο Σεμπαστιάν Σβάρτζμαν για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης. Την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και το πολύ ενδιαφέρον ντέρμπι ανάμεσα στον Μαρίν Τσίλιτς με τον Ντένις Σαποβάλοφ!

Στις 23:00GR θα συνεχιστεί ο αγώνας του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Φιλίπ Κολσράιμπερ, ενώ στις 00:30GR θα διεξαχθεί ο ρωσικός “εμφύλιος” ανάμεσα στον Κάρεν Κατσάνοφ με τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Τέλος, στο γυναικείο ταμπλό, το ντέρμπι της Ναόμι Οσάκα με την Μπελίντα Μπέντσιτς ξεχωρίζει από τις σημερινές αναμετρήσεις (03:00GR).

Στις 05:00GR η Σαμπαλένκα αντιμετωπίζει την Κέρμπερ, ενώ στις 23:00GR η Ελίνα Σβιτόλινα παίζει κόντρα στην φορμαρισμένη Αυστραλή, Άσλεϊ Μπάρτι. Στις 21:30GR η Σιμόνα Χάλεπ αντιμετωπίζει την Μαρκέτα Βοντρούσοβα.

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Indian Wells: Το συναρπαστικό πρόγραμμα της ημέρας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα