Συντριβή για Μεντβέντεφ, εκτός και ο Νισικόρι! – VIDEO

Μετά τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ υπέστη βαριά ήττα στον τρίτο γύρο του Indian Wells με “θύτη” τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς. Ξανά ήττα από τον Χουρκάτζ για τον Νισικόρι!

Η νέα γενιά έχει υποστεί γερά χτυπήματα στο φετινό Indian Wells.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο από τον επίσης NextGen Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ διασύρθηκε από τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ και ήρθε να προστεθεί στη λίστα και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ!

Ο Νο15 τενίστας στον κόσμο που κάνει κατά τα

άλλα μια πολύ καλή σεζόν δεν παρουσιάστηκε όσο σοβαρός θα έπρεπε κόντρα στον Σέρβο τενίστα που βρίσκεται μεν εκτός Τοπ100 (Νο113) αλλά είναι ένας πολύ επικίνδυνος τενίστας στην σκληρή επιφάνεια.

Από το φινάλε του πρώτου σετ και μετά, όταν και ο Κραϊνοβιτς έκανε το αποφασιστικό break που τον ώθησε στο να πάρει το προβάδισμα, ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα υποχρεώνοντας τον Ρώσο σε ένα απογοητευτικό δεύτερο σετ στο οποίο υπολειπόταν μέχρι και 5-1 παίρνοντας τελικά μόλις δύο games, 6-3, 6-2.

Ο Κραϊνοβιτς είναι πιθανός αντίπαλος του Ράφα Ναδάλ στον τέταρτο γύρο αν ο Ισπανός θρύλος κερδίσει τον Ντιέγο Σβάρτζμαν.

Ο κακός δαίμονας του Νισικόρι!

Έχει πλέον ονοματεπώνυμο και είναι ο 22χρονος Πολωνός Χούμπερτ Χουρκάτζ που για δεύτερο σερί τουρνουά αποκλείει τον Ιάπωνα!

Μετά τη νίκη του στο Ντουμπάι, ο big server και εντυπωσιακά βελτιωμένος Πολωνός τενίστας, επέστρεψε από σετ πίσω για να πάρει ακόμα μία επιβλητική νίκη κόντρα στον “σαμουράι” με 4-6, 6-4, 6-3 κάνοντας το φετινό Indian Wells ακόμα πιο “φτωχό” από seeded τενίστες!

Τρίτη, 12/3: 3ος γύρος Indian Wells

Krajinovic (Serbia) beat Medvedev (Russia) 6-3 6-2
Hurkacz (Poland) beat Nishikori (Japan) 4-6 6-4 6-3

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Συντριβή για Μεντβέντεφ, εκτός και ο Νισικόρι! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα