Η Μουγκουρούθα είναι εδώ! – VIDEO

Το φετινό Indian Wells εξελίσσεται ιδανικά για την προβληματική εδώ και μήνες, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, που έκανε μια τρομερή ανατροπή κόντρα στην Κίκι Μπέρτενς για να προκριθεί στον προημιτελικό της διοργάνωσης!

Επιτέλους ψυχωμένη Μουγκορούθα!

Η 26χρονη τενίστρια διανύει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μια κρίσιμη καμπή στην καριέρα της όντας σε κάθετη πτώση όσον αφορά στα αποτελέσματά της που περιελάμβαναν παλαιότερα την κατάκτηση δύο Grand Slam τίτλων σε Ρολάν Γκαρός και Wimbledon.

Στο

φετινό Indian Wells θυμίζει κάτι από την παλιά Μουγκουρούθα.

Μετά τη νίκη της επί της Σερίνα Γουίλιαμς, έστω και με την απόσυρση της Αμερικανίδας, ήρθε το “κυρίως πιάτο” με μια σπουδαία ανατροπή κόντρα στην πάντα σταθερή Κίκι Μπέρτενς, με 5-7, 6-1, 6-4.

Μία τεράστια νίκη ψυχολογίας για την Ισπανίδα καθώς μπόρεσε να ξεπεράσει πνευματικά την απώλεια ενός πρώτου σετ που έλεγχε μέχρι το 5-3 αλλά το άφησε να της γλιστρήσει από τα χέρια με τέσσερα σερί χαμένα games.

Η απάντησή της, όμως, ήταν αποστομωτική και με σπουδαίο τένις σε δεύτερο και τρίτο σετ απ’εκλεισε τη Νο7 τενίστρια στον κόσμο και είναι το τεράστιο φαβορί σε έναν απίθανο προημιτελικό κόντρα στην Μπιάνκα Αντρέσκου, Νο60 στον κόσμο!

Η μόλις 18 ετών Καναδή τενίστρια κάνει ένα τουρνουά-αποκάλυψη φτάνοντας τόσο νωρίς στην καριέρα της σε έναν προημιτελικό Premier 5 αποκλείοντας και την Κιάν Γουάνγκ με 7-5, 6-2.

Τρίτη, 12/3: 4ος γύρος Indian Wells

Andreescu (Canada) beat Wang (China) 7-5 6-2
Muguruza (Spain) beat Bertens (Netherlands) 5-7 6-1 6-4

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Η Μουγκουρούθα είναι εδώ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα