Ο Κατσάνοφ “καθάρισε” τον Βαβρίνκα – VIDEO

17:48 2/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Για τον 1ο γύρο του ATP 500, που διεξάγεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, ο Κάρεν Κατσάνοφ κατάφερε να επικρατήσει του Στάνισλας Βαβρίνκα, στερώντας από τον Ελβετό την ευκαιρία να φτάσει ψηλά σε ένα ακόμη σημαντικό τουρνουά.

Ο Νο.21 στο πλανήτη Ρώσος, επικράτησε με 6-4, 7-5 του αντιπάλου του, έχοντας ως όπλο στο παιχνίδι του, το πολύ καλό σερβίς, το οποίο διατήρησε σε όλο το παιχνίδι αψεγάδιαστο.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Κατσάνοφ, αφού μόλις στο δεύτερο σέρβις game

του Βαβρίνκα, μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το ένα break point που του δόθηκε, παίρνοντας κεφάλι στο σετ.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Ρώσος έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση το πρώτο του σερβίς, από το οποίο κέρδισε το 79% των πόντων του σε αυτό το κομμάτι(15/19), διατήρησε ως το φινάλε του πρώτου σετ το σερβίς του και προηγήθηκε με 1-0 στα σετ.

Το δεύτερο σετ κύλησε πολύ πιο οριακά, με τους δύο παίκτες να σερβίρουν πολύ καλά, κάτι το οποίο έδειχνε ότι θα έχουμε σκληρή μάχη.

Ο Ελβετός, μπόρεσε να βρει ρυθμό στο παιχνίδι του και έδειχνε μεγαλύτερη σιγουριά στα χτυπήματα του, ωστόσο δεν έβρισκε με τίποτα τον τρόπο να κάνει μπρέικ απέναντι στο εξαιρετικό σερβίς, που είχε ο Κατσάνοφ.

Παρότι όλα έδειχναν ότι το ματς θα οδηγηθεί στο tie break, ο Ρώσος κατάφερε να «σπάσει» το σερβίς του Βαβρίνκα την πλέον καθοριστική στιγμή, κάνοντας το 6-5 και σερβίροντας πια για το παιχνίδι, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, κερδίζοντας δίκαια τελικά τον αντίπαλο του.

Ήταν η 4η αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο παίκτες και μετά από την επικράτηση του Ρώσου, έχουμε την απόλυτη ισορροπία στο ζευγάρι, αφού και οι δύο έχουν από δύο νίκες.

Ο Κάρεν Κατσάνοφ στον 2ο γύρο του Ρότερνταμ Όπεν, θα αντιμετωπίσει τον Κάμερον Νόρι Νο.65 στο κόσμο.

ROTTERDAM OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Ο Κατσάνοφ “καθάρισε” τον Βαβρίνκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα