Η νέα Babolat Pure Aero Rafa βγαίνει στην αγορά

14:07 2/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Συγκέντρωσε τα βλέμματα πάνω της, καθώς ο Ράφαελ Ναδάλ τη σήκωνε στον αέρα μετά την κατάκτηση του 20ου Grand Slam της καριέρας του στο Γαλλικό Όπεν, τον περασμένο Σεπτέμβρη

Η Babolat Pure Aero Rafa, η πρώτη ρακέτα με την υπογραφή του Ράφαελ Ναδάλ και ο καινούργιος σάκος, βγαίνουν σε κυκλοφορία στις 18 Μαρτίου και αυτό είναι ένα εξαιρετικό νέο για τους θαυμαστές του Ισπανού.

Ο Ράφαελ Ναδάλ είχε συμμετοχή στην ανάπτυξη της νέας ρακέτας που φέρει το

όνομά του, σε συνεργασία με τη Babolat η οποία τον χορηγεί από το ξεκίνημα της καριέρας του. Το καινούργιο design ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητα και το δυναμικό στυλ παιχνιδιού του. Ο Ράφα επέλεξε έναν συνδυασμό με θερμά, εκρηκτικά χρώματα όπου ξεχωρίζει το κίτρινο, το μωβ και το πορτοκαλί.

Το όνομα του Ισπανού Θρύλου “RAFA” διακρίνεται με κεφαλαία γράμματα στο λαιμό της ρακέτας.

“Μου αρέσουν τα δυναμικά και έντονα χρώματα και μου αρέσει πολύ αυτή η ρακέτα. Είναι σίγουρα εγώ. Δουλέψαμε μαζί με τη Babolat για να δημιουργηθεί. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να νιώθω ωραία στο court. Ελπίζω όλοι να την απολαύσουν” είπε ο Ράφαελ Ναδάλ για την καινούργια του ρακέτα.

Ο Ναδάλ θα είναι ο μοναδικός τενίστας στο επαγγελματικό tour που θα χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη ρακέτα και αυτό δίνει την ευκαιρία στους θαυμαστές του να νιώσουν ακόμα πιο κοντά στον αγαπημένο τους αθλητή.

Οι προδιαγραφές της νέας ρακέτας είναι οι ίδιες με την κανονική Pure Aero.

Η Pure Aero κατασκευάστηκε για πρώτη φορά το 2005 (ex Aero Pro) για να βοηθήσει τον Ναδάλ να εκπληρώσει τους στόχους του. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό frame, το πρώτο στον κόσμο με αεροδυναμικό σχήμα. Είναι από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα σε ολόκληρη την αγορά και είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε δύο λεπτά πωλείται μια Pure Aero σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτή η χρονιά έχει μια επιπλέον πρόκληση καθώς ο Ράφα διεκδικεί το ρεκόρ στις κατακτήσεις Grand Slam, ξανά με μια Pure Aero στα χέρια του.

“Το πάθος και η αφοσίωση του Ναδάλ, είναι πέρα από κάθε σύγκριση” τονίζει χαρακτηριστικά ο Antoine Ballon, Tennis Sport Director της Babolat.

“Συνεχίζει να γράφει ιστορία και είναι λίγο μακριά από ένα απίστευτο ρεκόρ. Η Babolat θέλησε να γιορτάσει όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας με τον Ναδάλ, με μια ξεχωριστή ρακέτα” πρόσθεσε.

Η ρακέτα θα είναι διαθέσιμη στην έκδοση των 300 γραμμαρίων και στη junior έκδοση των 26 ινστών. Το range περιλαμβάνει και τον ξεχωριστό σάκο των 12 ρακετών.

Περισσότερα -> https://babolat.veto.gr/

The post Η νέα Babolat Pure Aero Rafa βγαίνει στην αγορά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα