Νόρι: ”Στόχος να βρεθώ στο τοπ-30 τη φετινή χρονιά”

17:22 2/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Κάμερον Νόρι ξεκινάει τη χρονιά θέτοντας από το ξεκίνημα της υψηλούς στόχους, αφού όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Βρετανός τενίστας, θέλει να μπει στο τοπ-30 της παγκόσμιας κατάταξης.

”Είναι δύσκολο να θέτεις από τώρα στόχους, καθώς δεν γνωρίζει κανένας τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον όσον αφορά το πρόγραμμα και τα τουρνουά που θα διεξαχθούν τη φετινή σεζόν,” τόνισε ο Νόρι.

”Δικός μου μεγάλος στόχος είναι να βρεθώ στο τοπ-30 της παγκόσμιας κατάταξης μέχρι το τέλος της σεζόν. Θέλω να αφοσιωθώ στο αγωνιστικό κομμάτι και να δώσω τα πάντα μέσα στο

court,” επισήμανε ο Βρετανός.

Ο 25χρονος παίκτης τούτη τη στιγμή βρίσκεται στη θέση Νο.65 του κόσμου και σίγουρα γνωρίζει ότι το έργο του δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Ο Νόρι κατάφερε στο ξεκίνημα της χρονιάς αγωνιζόμενος στο Australian Open, να φτάσει ως τον 3ο γύρο, όπου εκεί έβαλε «στοπ» στις βλέψεις του για ψηλότερα, ο Ράφαελ Ναδάλ.

Ο αριστερόχειρας παίκτης παίρνει μέρος και στο Όπεν του Ρότερνταμ, καταφέρνοντας ήδη να προκριθεί στον 2ο γύρο του τουρνουά, έχοντας αποκλείσει στον πρώτο του αγώνα, τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι Νο.40 στο κόσμο.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Νόρι: ”Στόχος να βρεθώ στο τοπ-30 τη φετινή χρονιά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα