Αντρέσκου: “Αισθάνομαι πιο δυνατή από ποτέ”

13:52 2/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Μπιάνκα Αντρέσκου είδε τη θετική πλευρά της καραντίνας, όσο έκανε αποθεραπεία από τον τραυματισμό της και πλέον νιώθει ανανεωμένη με την επιστροφή της στην ενεργό δράση.

Η ταλαντούχα Καναδή, έλειψε από τα courts για μεγάλο χρονικό διάστημα πέρυσι, όμως μέσα στην καραντίνα, βρήκε τον ελεύθερο χρόνο που έψαχνε, για να ασχοληθεί με τον εαυτό της και να δουλέψει πνευματικά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η πρωταθλήτρια του US Open 2019,

τόνισε πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της και θέλει να το αποδείξει και εντός των courts στα επόμενα τουρνουά.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αυτά που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στον κόσμο, έχουν επηρεάσει τους πάντες. Προσωπικά, βρήκα τον χρόνο που έψαχνα για να δουλέψω με τον εαυτό μου. Με βοήθησε η καραντίνα, ήταν θεραπευτική για εμένα.

Ως τενίστρια, ταξιδεύω συνεχώς σε όλο τον κόσμο. Δεν έχω ελεύθερο χρόνο και αυτό που έζησα τους τελευταίους μήνες σπίτι μου, ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που είχα συνηθίσει.

Απέβαλλα το άγχος μου, δεν σκέφτηκα καθόλου τον τραυματισμό μου και προτείνω σε όσους έχουν προβλήματα, να εκμεταλλευτούν τον ελεύθερο χρόνο τους και να δουλέψουν πνευματικά.

Έκανα πράγματα που δεν θα έκανα αν το Tour ήταν σε εξέλιξη. Ανακάλυψα χόμπι και ξέφυγα από την κανονική μου ζωή. Πλέον, αισθάνομαι πιο δυνατή από ποτέ και θέλω να φανεί αυτό και στο παιχνίδι μου”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αντρέσκου: “Αισθάνομαι πιο δυνατή από ποτέ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα