Ναδάλ: “Έχω εξαιρετικές σχέσεις με Ρότζερ και Νόβακ”

16:14 2/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Ράφαελ Ναδάλ σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε ότι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις τόσο με τον Ρότζερ Φέντερερ, όσο και με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Τόνισε επίσης πως αντίπαλοι είναι μόνο στο γήπεδο.

Ναδάλ, Ρότζερ και Νόβακ μάχονται εδώ και μιάμιση δεκαετία για κάθε σημαντικό τίτλο στο τένις ανδρών. Σχεδόν κάθε φίλαθλος έχει την δική του άποψη για το ποιος από τους τρεις πρέπει να θεωρείται ο καλύτερος όλων των εποχών.

Ο Ράφα, ωστόσο, είπε ότι δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε αυτή την συζήτηση. Ανέφερε πως απλά είναι ευγνώμων για όσα

έχει καταφέρει να πετύχει μέχρι σήμερα.

“Δεν χρειάζεται να μπω στη συζήτηση για το ποιος είναι ο καλύτερος. Στους ανθρώπους αρέσει να κάνουν εικασίες, γι’ αυτό κάνουν αυτές τις συγκρίσεις.

Έχω μια υπέροχη σχέση με τον Ρότζερ και τον Νόβακ. Είμαστε αντίπαλοι μόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων. Πολεμάμε ο ένας τον άλλον μόνο στο γήπεδο του τένις.

Όταν τελειώσει η καριέρα μου, θα έχουμε αρκετό χρόνο, για να θυμηθούμε τα επιτεύγματά μου και να κατανοήσουμε τη θέση που κατέχω στην ιστορία του τένις.

“Ποτέ δεν πίστευα ότι θα κέρδιζα τόσους τίτλους. Είμαι ευγνώμων και απίστευτα χαρούμενος για όλα όσα έχω πετύχει στην καριέρα μου”.

Μετά την ήττα του στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν από τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο Ραφαέλ Ναδάλ αποφάσισε να παρακάμψει το Ρότερνταμ και το Ακαπούλκο, ώστε να θεραπεύσει την τραυματισμένη πλάτη του.

Γιάννης Μαύρος 

The post Ναδάλ: “Έχω εξαιρετικές σχέσεις με Ρότζερ και Νόβακ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα