Ελεγχόμενα στους “16” ο Ρούμπλεφ – VIDEO

15:55 2/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Στον 2ο γύρο του Rotterdam ATP προκρίθηκε ο Αντρέι Ρούμπλεφ μετά την ελεγχόμενη νίκη του με 7-6(1), 6-3 επί του αξιόμαχου Μάρκος Ζιρόν, σε έναν αγώνα που διήρκησε 1 ώρα και 20 λεπτά.

Ο Ρώσος ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι, δεν κατάφερε να σπάσει σε κανένα game το σέρβις του Ζιρόν και έδωσε την δυνατότητα στον άκρως ανταγωνιστικό Αμερικανό, να διεκδικήσει το 1ο σετ στο tie break.

Εκεί ο 23χρονος τενίστας ήταν καταιγιστικός. Πραγματοποίησε τρία break στο σερβίς του αντιπάλου του και έχοντας ποικιλία και δύναμη στα χτυπήματα του, έκανε το 1-0.

Η συνέχεια του αγώνα ανήκει εξ’ολοκλήρου στο Νο 8 του κόσμου. Στο 2ο σετ μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση και τα κατάφερε. Αν και λίγο έλειψε να δεχτεί break στο 7ο game του σετ (το σκορ ήταν 4-2) , έδειξε χαρακτήρα και με σύμμαχο το πολύ καλό πρώτο σέρβις, πήρε την πολυπόθητη νίκη.

Ο Ρούμπλεφ στους “16” της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον Άντι Μάρεϊ, ο οποίος χθες πραγματοποίησε μια επική ανατροπή απέναντι στον Ρόμπιν Χας.

Στο μεταξύ, την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης πήρε και ο Ουμπέρ Χουρκάζ, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα κέρδισε δυσκολα τον Άντριαν Μαναρίνο με 6-3, 7-6(6). Στον 2ο γύρο του τουρνουά θα αναμετρηθεί με τον νικητή της αναμέτρησης Τσιτσιπάς-Γκερασίμοφ.

ROTTERDAM OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Γιάννης Μαύρος

The post Ελεγχόμενα στους “16” ο Ρούμπλεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα