ΣΦΥΡΙΧΤΡΑΣ | Να πάτε όχι αλλού, αλλά στην FIBA!

Θυμόσαστε την διαφήμιση για γνωστό παγωτό που ο παππούς προέτρεπε τους πιτσιρικάδες… «Να φύγετε να πάτε αλλού»; Ε, σε ρόλο παππού ήταν η ΚΕΔ και πιτσιρικαρίας οι δύο αιώνιοι!!!

Στην κλήρωση των διαιτητών για τους δύο πρώτους τελικούς, ο Παναθηναϊκός διά στόματος Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Μάνου Παπαδόπουλου ζήτησαν να μετρηθεί το ύψος στις μπασκέτες με εντολή του

κομισάριου πριν από το τζάμπολ και στο ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ απαίτησαν να δοθεί έμφαση στο χρονόμετρο του ΣΕΦ που συχνά παρουσιάζει πρόβλημα.

Στο σημείο αυτό ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Χρήστος Σταυρόπουλος, ζήτησε διευκρινήσεις για το τι εννοούσαν με αυτό οι άνθρωποι των πρασίνων, όμως, τα αίματα δεν άναψαν αφού ο κ.Σταυρόπουλος συμφώνησε με το αίτημα του Παναθηναϊκού, ενώ το προχώρησε και λίγο περισσότερο.

Ζήτησε ο κομισάριος να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τις ομάδες, ακόμη και όταν κάνουν προθέρμανση, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα όπως αυτά του φετινού τελικού, όταν τραυματίστηκαν παίκτες από φωτοβολίδες, αλλά τα περιστατικά δεν καταγράφηκαν.

Το αίτημα αυτό βρήκε σύμφωνους τους κυρίους Γιαννακόπουλο και Παπαδόπουλο, όχι όμως και τους ανθρώπους της ΚΕΔ που απάντησαν ότι βάσει κανονισμού ο κομισάριος μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο 20 λεπτά πριν το τζάμπολ. Μάλιστα, όταν οι δύο πλευρές επέμειναν ότι αυτό είναι λάθος, έλαβαν την εξής απάντηση: «Να πάτε στην FIBA να αλλάξετε τον κανονισμό…».

Keywords
Τυχαία Θέματα