ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σφαιρόπουλος: "Η τρίτη θέση είναι σαν το Πρωτάθλημα"

Την άποψη ότι όποια ομάδα κατακτάει την Τρίτη θέση στην Α1 είναι σαν να αναδεικνύεται Πρωταθλητής, αφού Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν σε άλλο επίπεδο, εξέφρασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Νομίζω ότι η τρίτη θέση για όλες τις άλλες ομάδες είναι σαν το Πρωτάθλημα. Χρειάζεται χρόνο για να μπεις σφήνα στους δύο μεγάλους και πολύς χρόνος-μεθοδική δουλειά για να χτυπήσεις τους μεγάλους κάποια

στιγμή στο μέλλον. Από την αρχή της χρονιάς ήμασταν τρίτοι, κάναμε ρεκόρ νικών και αυτό που κατακτήσαμε στους οκτώ μήνες θέλουμε να το διατηρήσουμε κόντρα στο Ρέθυμνο το οποίο σεβόμαστε. Μας έχει νικήσει δύο φορές και μας δίνει επιπλέον κίνητρο», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Πανιωνίου.

Σε ερώτηση για τις δυνατότητες των Ελλήνων προπονητών, απάντησε: «»Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα. Η πίεση από τον κόσμο και τα ΜΜΕ, μας έκαναν πιο σκληρούς και ανθεκτικούς στις προκλήσεις. Παίκτες και προπονητές είχαμε περάσει δύσκολα, αλλά δουλέψαμε και βελτιώσαμε την ποιότητα εργασίας μας. Αυτό φαίνεται και από την Εθνική ομάδα. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να δουλέψουμε με νέα παιδιά για να βγάλουμε ταλέντα που έχουν τις δυνατότητες αύριο-μεθαύριο να είναι αυτοί οι πρωταγωνιστές».

Ο αρχηγός των κυανέρυθρων, Μάριος Μπατής, σχολίασε με τη σειρά του: «Το Ρέθυμνο παίζει ωραίο μπάσκετ και παίρνει τις νίκες. Από τη πλευρά μας θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας από πέρυσι. Έχουμε όλες τις δυνατότητες να το κάνουμε. Ελπίζω να γίνει μία ωραία σειρά σε μπασκετική ατμόσφαιρα και να νικήσει ο καλύτερος».

Keywords
Τυχαία Θέματα