Γκέντσογλου: Ελπίζω να μου δώσει μια ευκαιρία ο Σάντος

15:38 5/6/2013 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν, ο Σάββας Γκέντσογλου είχε πολύ καλή παρουσία στην Serie B, 34 παιχνίδια με 3 γκολ, και βοήθησε αρκετά ώστε η Λιβόρνο να κερδίσει την άνοδο της στην Serie A με τον πρώην μέσο της ΑΕΚ να ευελπιστεί πως ο Φερνάντο Σάντος θα τον προσέξει και θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός μέσος της Λιβόρνο, Σάββας Γκέντσογλου, στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
Για την χρονιά που ολοκληρώθηκε στο Λιβόρνο: "Ήταν ένα πολύ μεγάλο πρωτάθλημα με 42 παιχνίδια, αρκετά κουραστικό. Ευτυχώς στο τέλος πήγαν όλα καλά και πήραμε την άνοδο. Ήταν κομβική σεζόν γιατί πέρσι δεν έπαιξα σχεδόν καθόλου στην Σαμπντόρια και φέτος πήρα χρόνο συμμετοχής. Η σεζόν ξεκίνησε δύσκολα αλλά στην συνέχεια όλα έγιναν καλύτερα και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Η σεζόν για μένα ήταν πάρα πολύ καλή. Θέλω να κάνω διακοπές τώρα και για την νέα σεζόν θα δούμε. Αν δεν υπάρχει κάποια πρόταση από μεγάλη ομάδα, λογικά θα μείνω εκεί αλλά θα το δούμε σε 10-15 μέρες".
Για την εθνική ομάδα: "Ποιος ποδοσφαιριστής δεν θέλει να παίζει στην Εθνική; Αν συνεχίσω να παίζω καλά πιστεύω ότι θα μου δώσει μια ευκαιρία ο προπονητής".

Keywords
Τυχαία Θέματα