A1 | Χαλβατζάκης: "Καλό κλίμα σε όλα τα ματς"

Την ευχή του για να παρακολουθήσουμε τελικούς χωρίς... παρατράγουδα έστειλε ο Γιώργος Χαλβατζάκης μέσω της συνέντευξης Τύπου για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, κάνοντας παράλληλα τον απολογισμό του για το φετινό πρωτάθλημα

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ άνοιξε

τη συνέντευξη Τύπου λέγοντας: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος μας. Ένα πρωτάθλημα που πήγε πολύ, ίσως καλύτερα από ότι πολύ περίμεναν. Μας έδωσε πολλές συγκινήσεις, αύξηση εισιτήριων και ματς με αρκετή αγωνία σε όλα τα επίπεδα. Ένα ενδεικτικό παράδειγμα, από τους 182 αγώνες της κανονικής περιόδου, οι 70 έληξαν κάτω από διαφορά 6 πόντων. Κάτι που δείχνει πόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα, έχουμε ακόμη πολύ δουλειά. Ήδη έχετε λάβει ένα λεύκωμα με όλα τα στατιστικά. Πριν παραδώσω τη σκυτάλη στους πρωταγωνιστές, θέλω να ευχαριστήσω τις διοικήσεις όλων των ομάδων που ήταν στο πρωτάθλημα και να ευχηθώ όλα να πάνε καλά και να έχουμε σε καλό κλίμα όλα τα ματς».

Για το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος, ο Γιώργος Χαλβατζάκης υποστήριξε: «Είναι γνωστό πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Για ενστάσεις, θα συζητηθούν με τη λήξη του πρωταθλήματος. Για εμένα το κυρίαρχο, είναι να κυλήσουν ήρεμα οι τελικοί. Να ολοκληρωθούν κανονικά χωρίς επεισόδια. Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα μας δεν είχαμε επεισόδια, τα όποια επεισόδια έγιναν ήταν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Θα ήταν μεγάλο πλήγμα για το ελληνικό μπάσκετ αυτό. Το μπάσκετ πηγαίνει σχετικά καλά αυτή την εποχή. Θα ήταν άδικο και άσχημο να αμαυρωθεί από επεισόδια. Εάν υπάρχουν προβλήματα είμαι ανοικτός να τα συζητήσω με τις ομάδες και τους παράγοντες. Τα καταγράφουμε, είναι σωστές οι παρατηρήσεις, αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος θα έχουμε τον χρόνο να συζητήσουμε σε μια διημερίδα να βάλουμε όλα τα θέματα και να τα συζητήσουμε και θα γίνουν αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος»

Keywords
Τυχαία Θέματα