ΑΓΟΡ | Γιαπλές: "Ξεκινάμε να γράφουμε ιστορία..."

Τιμητικό χαρακτήρισε το γεγονός ότι ο ΑΓΟΡ βρίσκεται στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Α1, ο Θανάσης Γιαπλές, εκφράζοντας την ελπίδα η ιστορία που γράφει το Ρέθυμνο να είναι μεγάλη.

«Το Ρέθυμνο είναι μία νέα ομάδα και το ότι κατάφερε να επαναλάβει την περυσινή επιτυχία ήθελε σκληρή δουλειά. Το να βρισκόμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες είναι τιμητικό. Τώρα ξεκινάμε να γράφουμε τη δική μας ιστορία και ελπίζω να είναι μεγάλη», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει των τελικών της Α1 ο τεχνικός του

Ρεθύμνου, το οποίο την Πέμπτη (6/6, 18:30, ΝΕΤ) θα παίξει με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στον πρώτο μικρό τελικό.

Σχετικά με τις δυνατότητες των Ελλήνων προπονητών, είπε: «Συμφωνώ με όσα είπαν οι άλλοι προπονητές. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τις δύο πρωταθλήτριες Ευρώπης στη χώρα μας. Αυτό που πιστοποιείται και φέτος είναι ότι οι Έλληνες παίκτες είναι εξαιρετικοί και οι προπονητές ανταγωνιστικοί».

Με τη σειρά του, ο αρχηγός του ΑΓΟΡ, Αβραάμ Καλινικίδης, πρόσθεσε: «Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Όλη η ομάδα είναι χαρούμενη που θα αγωνιστεί για την 3η θέση. Για μας το να φτάσουμε ως εδώ, ήταν σαν όνειρο. Άσχετα αν θα καταφέρει η ομάδα να παίξει στην Ευρώπη ή όχι μας ενδιαφέρει η επικράτηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα