Δωροπροτάσεις €101 έως €500 (Μέρος 1o)

Ο απόλυτος οδηγός χριστουγεννιάτικων δώρων του i-TECH4u.

 

TOSHIBA CAMILEO X100

Ποιός να το φανταζόταν ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα μπορούσες να αγοράσεις μια επώνυμη Full HD (1080p) βιντεοκάμερα με μόλις €219. H Toshiba Camileo διαθέτει 10x οπτικό ζουμ, ικανότητα λήψης φωτογραφιών ανάλυσης έως 16MP και εσωτερική μνήμη 4GB που επεκτείνεται

πανεύκολα με τη χρήση καρτών SD/SDHC. Επιπλέον, ο χειρισμός της γίνεται μέσω της οθόνης αφής η οποία είναι στις τρείς ίντσες . Κορυφαία.

Διάθεση Rainbow RefillPoint, 210-2530581, www.rainbowrefillpoint.gr Τιμή €219

STARTECH ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ BLUETOOTH & ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ

Ένα απ’ τα πιο χρήσιμα gadgets για το αυτοκίνητό σου, αφού περιλαμβάνει καθρέπτη-οθόνη, Bluetooth και κάμερα οπισθοπορείας, σε ένα πακέτο. Όταν δεν χρησιμοποιείς την 7” οθόνη του καθρέπτη με την κάμερα, αντικατοπτρίζει όπως ένας κοινός καθρέπτης αυτοκινήτου. Παράλληλα, χάρη στο ενσωματωμένο Bleutooth θα συνομιλείς με ασφάλεια σε ανοιχτή ακρόαση, με δυνατότητα αναπαραγωγής του ήχου στα ηχεία του αυτοκινήτου μέσω του πομπού FM.

Διάθεση EasyBuyWorld, 211-7504353, www.ebw.gr Τιμή €109

SONY ERICSSON XPERIA ARC S

Μη φανταστείς ότι άλλαξαν πολλά σε σύγκριση με το «απλό» Xperia arc. Η ουσιαστική διαφορά βρίσκεται στην ταχύτητα του επεξεργαστή που αναβαθμίστηκε στα 1,4GHz. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα καλύτερες επιδόσεις για τη ναυαρχίδα των Android smartphones της Sony Ericsson, ενώ η κάμερα των 8,1MP υπόσχεται ότι θα τραβήξεις καταπληκτικές φωτογραφίες,ακόμα και πανοραμικές 3D.

Διάθεση Sony Ericsson, 801-11-810810, www.sonyericsson.gr Τιμή €479,90

 

SHURE SE425

High-end ακουστικά απομόνωσης θορύβου από μια εταιρεία με μεγάλη παράδοση στον ήχο. Σε κάθε ακουστικό των Shure SE425 φιλοξενούνται ένα tweeter και ένα woofer για υποδειγματικό ήχο και η συσκευασία περιλαμβάνει πολλά «μαξιλαράκια» ακουστικών, για να διαλέξεις αυτό που σε βολεύει περισσότερο. Τέλος, το καλώδιό τους είναι αποσπώμενο για εύκολη αντικατάσταση σε περίπτωση φθοράς.

Διάθεση Ν. Ευθυμιάδης, 210-654773, www.shure.com Τιμή €260

SAMSUNG HT-D5200

Ο κόσμος της 3D ψυχαγωγίας ανοίγεται μπροστά σου, μ’ αυτό το προσιτό για τις δυνατότητές του 2.1 σύστημα home cinema της Samsung. Σχεδιασμένο για όσους δεν μπορούν, λόγω χώρου, να έχουν κανονικό surround ήχο διαθέτει Blu-ray player με υποστήριξη 3D, πρόσβαση στην πλατφόρμα Smart Hub της εταιρείας για Internet στην TV σου, dock για iPod/iPhone και αναπαράγει τα δημοφιλέστερα αρχεία βίντεο, ήχου και φωτογραφιών μέσω USB.

Διάθεση Samsung Hellas, 213-0163800, www.samsung.com/gr Τιμή €379

EQUINUX TIZI

Η TV έρχεται στο iPhone και το iPad σου όπου κι αν βρίσκεσαι, μ’ αυτή τη μικροσκοπική συσκευή. Το Tizi είναι ένας φορητός αποκωδικοποιητής επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης με ενσωματωμένη κεραία που, σε συνδυασμό με την ειδική εφαρμογή που μπορείς να κατεβάσεις από το App Store, αναλαμβάνει τη μετάδοση του σήματος σε iPhone ή i

Keywords
Τυχαία Θέματα