Δωροπροτάσεις €51 έως €100 (Μέρος 3o)

Ο απόλυτος οδηγός χριστουγεννιάτικων δώρων του i-TECH4u.

 

ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΗ ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΣΦΑΙΡΑ

Χάρη στους ισχυρούς της μαγνήτες, αυτή η συσκευή μπορεί να μιμηθεί το φαινόμενο της αντιβαρύτητας, με αποτέλεσμα η υδρόγειος να περιστρέφεται αργά πάνω από μία επιφάνεια-καθρέπτη φωτισμένη με LED. Το καλύτερο είναι πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη βάση που βρίσκεται στο εσωτερικό της σφαίρας για να κάνεις οποιοδήποτε αντικείμενο θέλεις να αιωρείται –αρκεί το βάρος του να μην ξεπερνά τα 85 γραμμάρια. Κορυφαίο.

Διάθεση Gadget-shop.gr,

25210-27141, www.gadget-shop.gr Τιμή €99,90

PLANTRONICS MARQUE M155

Γυαλιστερό και ελαφρύ, το Bluetooth ακουστικό Plantronics Marque M155 είναι ο τέλειος σύντροφος του smartphone σου. Οι κάτοχοι iPhone και Android smartphones μπορούν να κατεβάσουν τη δωρεάν εφαρμογή HyHeadset για ακόμα περισσότερες δυνατότητες, ενώ χάρη στο δύο-σε-ένα καλώδιο φόρτισης φορτίζει ταυτόχρονα με το smartphone σου. Προσφέρει επίσης σύνδεση με δύο συσκευές και αυτονομία επτά ημερών σε κατάσταση αναμονής.

Διάθεση ΑΜΥ, 210-6133000, www.amy.gr Τιμή €64,99

UNCHARTED 3: Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ DRAKE

(PS3)

O Nathan Drake ξεκινάει την αναζήτηση της μυθικής “Atlantis of the Sands” και σε προ(σ)καλεί να ζήσεις την πιο συναρπαστική περιπέτεια στο PlayStation 3 μέχρι σήμερα. Πλήρως εξελληνισμένο και με ελληνικούς υπότιτλους για να μπορούν να το απολαύσουν ακόμα και παίκτες χωρίς καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, προσφέρει μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία. Δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή των κατόχων PS3.

Διάθεση Sony, 801-11-92000, gr.playstation.com Τιμή €69,90

ALCATEL ONE TOUCH 810

Ένα κινητό τηλέφωνο φτιαγμένο για γυναίκες, αφού είναι βέβαιο ότι το «ωραίο φύλο» θα λατρέψει τον πρωτότυπο σχεδιασμό του. Επιπλέον, παρόλο που το OT-810 δεν είναι smartphone, διαθέτει προεγκατεστημένες εφαρμογές instant messaging καθώς και εφαρμογές για τα δημοφιλέστερα social networks. Η οθόνη της clamshell συσκευής έχει διάμετρο 2,4 ίντσες και ανάλυση 320x240 pixels και κάτω απ’ αυτή δεσπόζει το πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο για ταχύτατη σύνταξη emails και SMS. Υποστηρίζει κάρτες microSD έως 16GB και δεν πρέπει να παραλείψουμε το ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM για να ακούς τους αγαπημένους σου ραδιοφωνικούς σταθμούς εν κινήσει.

Διάθεση Κ&Ζ Hellas, www.alcatelonetouch.com Τιμή €89

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ

Αξέχαστη βόλτα για ένα έως τρία άτομα με αεροπλάνο Cessna πάνω από την Αθήνα με συγκυβερνήτη τον δικαιούχο του δώρου. Κατά την ημίωρη πτήση, ο πιλότος θα σε ενημερώνει για κάθε του κίνηση, για τις δυνατότητες των πτήσεων με αεροπλάνο και θα σε αφήσει να πιλοτάρεις υπό την επίβλεψή του! Μία εμπειρία συνολικής διάρκειας περίπου εξήντα λεπτών, με αναμνηστικό δώρο και δωρεάν συνδρομή ενός έτους στη σχολή πτήσεων.

Διάθεση Baladeur, 210-9635069, www.baladeur.gr Τιμή €89

BATTLEFIELD 3

(PS3, Xbox 360, PC)

Στο τελευταίο blockbuster της EA, τα οχήματα και τα όπλα δεν έχ

Keywords
Τυχαία Θέματα