Δωροπροτάσεις €21 έως €50 (Μέρος 1o)

Ο απόλυτος οδηγός χριστουγεννιάτικων δώρων του i-TECH4u.

 

CALLSTELL BLUETOOTH RALLYE EDITION

Πιστεύεις ότι τα Bluetooth car kit είναι «ξενέρωτα»; Τότε μάλλον δεν έχεις δει το BFX-360 Rallye Edition. Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα, τοποθετείται στο τιμόνι του αυτοκινήτου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και σου επιτρέπει να πραγματοποιείς τηλεφωνικές κλήσεις με άψογη ποιότητα ήχου, χωρίς να αποσπά την προσοχή σου. Το όνομα και ο αριθμός αυτού που σε καλεί απεικονίζονται στην οθόνη του.

Διάθεση SavelTrade, 211-7700351, www.car-gadgets.gr

Τιμή €49,99

MUSTANG MICROSDHC CLASS 10 16GB

Οι κάρτες microSD Class 10 της Μustang παρέχουν συμβατότητα με όλα τα κινητά τηλέφωνα, τα tablets, τους υπολογιστές και τις φωτογραφικές μηχανές που διαθέτουν αντίστοιχη υποδοχή. Οι υψηλές ταχύτητες (ανάγνωση έως 30MB/s, εγγραφή έως 15MB/s) και η αξιοπιστία τους (καλύπτονται από δεκαετή εγγύηση) τις καθιστούν μια από τις καλύτερες επιλογές της αγοράς. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται αντάπτορας για χρήση και ως full size κάρτα SDHC.

Διάθεση InfoWorld, 210-2136815, www.info-world.gr Τιμή €26,90

ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΜΑΪΜΟΥ

Μια μαϊμού λίγο διαφορετική απ’ τις υπόλοιπες, αφού αντί για μπανάνες προτιμά να τρέφεται με κέρματα του ευρώ. Τοποθέτησε ένα κέρμα στο μπολ που βρίσκεται μπροστά της και παρακολούθησέ τη να το «καταβροχθίζει», για να καταλήξει στο κουτί-κουμπαρά. Σκέφτεσαι καλύτερο τρόπο για να παρακινήσεις κάποιον να ξεκινήσει αποταμίευση;

Διάθεση Gadget-shop.gr, 25210-27141, www.gadget-shop.gr Τιμή €24,90

POKEMON PLATINUM & EXPLORERS OF TIME

(DS)

Δύο παιχνίδια στην τιμή του ενός, από το The Console Club –ένα δώρο που οι μικρής ηλικίας gamers θα εκτιμήσουν αφάνταστα, αφού δεν χορταίνουν να επεκτείνουν την Pokemon συλλογή τους. Τόσο το Platinum, όσο και το Explorers of Time προσφέρονται για δεκάδες ώρες gaming με την κλασική (και πετυχημένη) συνταγή που περιλαμβάνει συναρπαστικό σενάριο και επικές μάχες.

Διάθεση The Console Club, 210-2810019, www.theconsoleclub.gr Τιμή €44,99

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ A GAME OF THRONES

Βασισμένο στην best-seller σειρά βιβλίων "A Game Of Thrones: Το Τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς" και την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά, το επιτραπέζιο A Game Of Thrones δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να βυθιστούν σε ένα παιχνίδι έξυπνου σχεδιασμού, στρατηγικής διανομής εξουσίας και διπλωματίας. Όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού (οδηγίες, ταμπλό, κάρτες κ.λπ.) είναι στα ελληνικά και παίζεται με τρεις έως πέντε παίκτες.

Διάθεση Beacon Multimedia, 210-6595630, www.beacon.gr Τιμή €29,99

THE SIMS 3: PETS

(PS3, Xbox 360, PC, 3DS)

Τα κατοικίδια είναι οι νέοι φίλοι των Sims. Σκυλάκια και γατάκια, από εκείνα που δαγκώνουν και είναι άγρια, μέχρι αυτά που είναι χαριτωμένα και θέλουν χάδια και παιχνίδια, είναι όλα εδώ και περιμένουν την φροντίδα και την καθοδήγησή σου. Η έκδοση για κονσόλες είναι αυτόνομη (δεν απαιτεί την ύπαρξη του The Sims 3) –σε αντίθεση με αυτή του PC

Keywords
Τυχαία Θέματα