Δωροπροτάσεις €51 έως €100 (Μέρος 2o)

Ο απόλυτος οδηγός χριστουγεννιάτικων δώρων του i-TECH4u.

 

HEARTBEATS BY LADY GAGA

Beats by Dr. Dre ακουστικά με την υπογραφή της Lady Gaga. Κοινώς, ακουστικά που προσφέρουν τα καλύτερα από δύο κόσμους: τον αψεγάδιαστο ήχο με εκπληκτική λεπτομέρεια και δυναμικά μπάσα εγγυάται ο Dr Dre, ενώ το μοναδικό –και πραγματικά ξεχωριστό– στιλ η Lady Gaga,

που έβαλε το «χεράκι» της στον σχεδιασμό τους. Μιας και μιλάμε για ακουστικά απομόνωσης θορύβου, πρέπει να ξέρεις ότι η συσκευασία περιλαμβάνει «μαξιλαράκια» πολλών διαστάσεων για να βρεις τις κατάλληλες για τα αυτιά σου, ενώ το ενσωματωμένο μικρόφωνο σου επιτρέπει να τα χρησιμοποιείς και για πραγματοποίηση κλήσεων. Ποτέ μέχρι σήμερα τα ακουστικά και η μόδα δεν είχαν ήρθαν τόσο κοντά.

Διάθεση ΑΜΥ, 210-6133000, www.amy.gr Τιμή €69,95

SONY PSP-E1000

Λίγο πριν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου PS Vita, η Sony κάνει το φορητό gaming πιο προσιτό από ποτέ, με τη νέα, απίστευτα οικονομική έκδοση του PSP. Η σημαντικότερη διαφορά σε σύγκριση με το κανονικό PSP είναι η απουσία Wi-Fi, όμως αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν θα απασχολήσει τους gamers που ενδιαφέρονται περισσότερο για τη single player εμπειρία. Εξάλλου το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της κονσόλας αυτή τη στιγμή είναι η τεράστια ποικιλία παιχνιδιών, με δεκάδες από αυτά να πωλούνται σε «άπαιχτες» τιμές –ακόμα και χαμηλότερες των δέκα ευρώ. Και όταν ανάμεσα τους βρίσκονται πολυάριθμα «διαμάντια», καταλαβαίνει εύκολα κανείς γιατί πρόκειται για πραγματική ευκαιρία.

Διάθεση Sony, 801-11-92000, gr.playstation.com Τιμή €99

WORLD OF WARCRAFT ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ

Υπάρχουν στο σπίτι παιδιά στην εφηβεία; Δεν αντέχεις άλλο την αλλόκοτη συμπεριφορά τους; Μην ανησυχείς, η λύση βρίσκεται στο πλήρες πακέτο του World of Warcraft –θα σε ενοχλήσουν πάλι τα Χριστούγεννα του 2012. Περιλαμβάνει το αρχικό παιχνίδι World of Warcraft, τα expansions The Burning Crusade, The Wrath of the Lich King και Cataclysm, καθώς και μια pre-paid κάρτα εξήντα ημερών σε σούπερ τιμή.

Διάθεση The Console Club, 210-2810019, www.theconsoleclub.gr Τιμή €89,90

MATHMOS POP LIGHT

Πρωτότυπο φωτιστικό από φυσητό γυαλί και σχεδιασμό που θυμίζει λίγο τις εποχές που ήταν στη μόδα τα lava lamps. Πίεσέ τo στην κορυφή και χάρη στα LED που βρίσκονται στο εσωτερικό του θα ξεκινήσει ένα πανέμορφο καλειδοσκόπιο χρωμάτων, από το κόκκινο μέχρι το μπλε. Το Pop Light έχει ύψος δεκαέξι εκατοστά και μπορεί να βρει μια θέση σε κάθε χώρο.

Διάθεση SavelTrade, 211-7700351, www.car-gadgets.gr Τιμή €51,50

NEED FOR SPEED: THE RUN

(PS3, Xbox 360, PC, Wii)

Το πλέον διάσημο franchise στην κατηγορία των arcade racing παιχνιδιών, επιστρέφει με χολιγουντιανή διάθεση και την υπογραφή του Micheal Bay στην σκηνοθεσία. Ένας αγώνας δρόμου από τη Νέα Υόρκη ως το Σαν Φρανσίσκο, με ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο να σε περιμένει στην καρό σημαία του τερματισμού. Θα ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια; Ο τίτλος κοστίζει €39,99 για Wii/3DS και €44,99 για PC.

Keywords
Τυχαία Θέματα