Δωροπροτάσεις €21 έως €50 (Μέρος 3o)

Ο απόλυτος οδηγός χριστουγεννιάτικων δώρων του i-TECH4u.

 

ΒΑΣΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΑΣΟ

Μην ψάχνεις να βρεις το μυστικό στη συνταγή της γαλοπούλας για να εντυπωσιάσεις στο γιορτινό τραπέζι . Κρύβεται αλλού… και πιο συγκεκριμένα στη Βάση Κρασιού Λάσο, του Vour.gr. Μια απ’ τις πιο πρωτότυπες βάσεις κρασιού, που θα κάνει τους καλεσμένους να μην πιστεύουν στα μάτια τους, αφού το μπουκάλι μοιάζει να βρίσκεται στον αέρα (όμως μην ανησυχείς,

είναι απόλυτα ασφαλές).

Διάθεση Vour.gr, 2310-240261, www.vour.gr Τιμή €28,90

ΥΨΗΛΗΣ ΛΗΨΗΣ WIRELESS WI-FI

Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα με την ένταση του σήματος του Wi-Fi δικτύου σου στο σπίτι ή τη δουλειά, αυτή η πανίσχυρη Wi-Fi κάρτα θα σου λύσει τα χέρια. Συνδέεται στο laptop ή το desktop σου μέσω USB 2.0 και η κεραία του θα σε ενημερώσει για τα δίκτυα που βρίσκονται σε ακτίνα τριακοσίων τουλάχιστον μέτρων απ’ το σημείο που βρίσκεσαι. Έρχεται μαζί με λογισμικό που θα σε βοηθήσει να συνδεθείς στο δίκτυό σου ακόμα κι αν έχεις ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα λειτουργικά συστήματα.

Διάθεση Plus3.gr, 210-9576888, www.plus3.gr Τιμή €45

THE ADVENTURES OF TINTIN: THE GAME

(PS3, Xbox 360, PC, Wii, 3DS)

O αγαπημένος ήρωας των κόμιξ, επιστρέφει στις οθόνες μας για μια ακόμα συναρπαστική περιπέτεια. Όπως και στην ομώνυμη ταινία, έτσι και στο παιχνίδι, θα πρέπει να καθοδηγήσεις τον Τεντέν σε έναν θησαυρό, με την βοήθεια του Καπετάν Χάντοκ και του πιστού σκύλου του Τεντέν, του Μιλού. Άρτιο παιχνίδι πλατφόρμας για μικρούς και μεγάλους. Ο τίτλος κοστίζει €29,99 για PC και €39,99 για Wii/3DS.

Διάθεση CD Media, 210-6854220, www.cdmedia.gr Τιμή €49,99 (PS3, Xbox 360)

ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΡΟΛΟΪ ΧΕΙΡΟΣ 4GB HD44

Ένα ρολόι που κάνει πολλά περισσότερα απ’ το να απεικονίζει σωστά την ώρα. Βλέπεις, στο καντράν του βρίσκεται «καμουφλαρισμένη» μια κάμερα ικανή να πραγματοποιήσει λήψεις βίντεο (ανάλυσης 1280x960 pixels) και φωτογραφιών, ενώ παράλληλα μπορεί να ηχογραφήσει σε φορμά WAV. Τα πάντα αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη των 4GB και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν webcam.

Διάθεση Spy.gr, 211-1843637, www.spy.gr Τιμή €39,95

ΡΟΛΟΙ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ GUN O’CLOCK

Εντάξει, πες την αλήθεια. Δεν σου έχει περάσει ποτέ απ’ το μυαλό η ιδέα να σπάσεις το ξυπνητήρι όταν ακούς τον εκνευριστικό του ήχο; Τώρα το Gun Ο’Clock σου δίνει τη δυνατότητα να το… πυροβολήσεις. Όταν έρθει η ώρα της αφύπνισης, εκτός απ’ τον ήχο, ανυψώνεται ο ειδικός στόχος που βρίσκεται στην πάνω πλευρά του. Για να το σταματήσεις, πρέπει να πετύχεις τον στόχο με το ειδικό όπλο. Τέλειο.

Διάθεση Gadget-shop.gr, 25210-27141, www.gadget-shop.gr Τιμή €24,90

Κ7 ANTIVIRUS PLUS

Οι άνθρωποι είναι ευάλωτοι σε ιούς μόνο τον χειμώνα. Οι υπολογιστές όλο τον χρόνο –γι’ αυτό και μια εφαρμογή Antivirus είναι απαραίτητη. Το K7 Antivirus Plus είναι η ιδανική λύση για τους χρήστες που θέλουν μέγιστη προστασία χωρίς περίπλοκες ρυθμίσεις και επιβάρυνση του Η/Υ και δ

Keywords
Τυχαία Θέματα