Δωροπροτάσεις €500+

Ο απόλυτος οδηγός χριστουγεννιάτικων δώρων του i-TECH4u.

 

iPHONE 4S 16GB

Ένα smartphone που σίγουρα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το καλύτερο iPhone της Apple μέχρι σήμερα, διαθέτει το πιο έξυπνο σύστημα φωνητικών εντολών, το Siri, διπύρηνο επεξεργαστή και κορυφαία κάμερα 8MP με εξελιγμένο αισθητήρα και ικανότητα λήψης HD βίντεο ανάλυσης 1080p–και στο EasyBuyWorld θα το βρεις στην χαμηλότερη τιμή της ελληνικής αγοράς.

Διάθεση EasyBuyWorld, 211-7504353,

www.ebw.gr Τιμή €664,80

BALTON TIME OUT

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι για πολλούς μια καλή ευκαιρία για λίγη ξεκούραση –αν και η αλήθεια είναι πως αυτή την περίοδο η συγκεκριμένη λέξη τείνει να εξαφανιστεί από το λεξιλόγιό μας. Φαντάσου λοιπόν μια κρύα χριστουγεννιάτικη μέρα, χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση… Δεν θα ήταν τέλειο να μπορείς να «βουλιάξεις» με τις ώρες σε μια απίστευτα αναπαυτική πολυθρόνα; Πάρε για παράδειγμα τη –ρετρό αισθητικής– Time Out της Balton. Το όνομα της εταιρείας αποτελεί εγγύηση για την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, ενώ μπορείς να την παραγγείλεις σε δέρμα ή ύφασμα, με μεταλλικό ή ξύλινο σκελετό και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Διάθεση Balton, 210-6914444, www.balton.gr Τιμή €1.512,90

SONY KDL-46HX920

Μια από τις καλύτερες Full HD 3D τηλεοράσεις της ελληνικής αγοράς έρχεται με σούπερ δώρα που δεν πρέπει να χάσεις. Αγόρασε μια HX920 (46” ή 55”) μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2012 και πάρε δώρο δύο ζευγάρια 3D γυαλιά και κάμερα με μικρόφωνο Skype για κλήσεις βίντεο απ’ την TV. Επιπλέον, θα έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις ένα PS3 μαζί με το Uncharted 3 με μόλις €69. Τέλειο;

Διάθεση Sony, 801-11-92000, www.sony.gr Τιμή €1.839

JARRE TECHNOLOGIES AEROSYSTEM ONE

Το AeroSystem One φέρει την υπογραφή του Jean Michel Jarre και αποτελεί ένα απ’ τα πιο πρωτότυπα iPod και iPhone docks που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Με κυλινδρικό σχήμα και ύψος 108,5 εκατοστών, θα γίνει ο «ναός» της iΣυσκευής σου, ενώ χάρη στην είσοδο 3,5 χιλιοστών μπορεί να συνδεθεί επίσης με πληθώρα άλλων players. Προσφέρει συναρπαστικό ήχο και όσο κι αν ψάξεις, δεν θα βρεις όμοιό του.

Διάθεση Jarre Technologies, www.jarre.com Τιμή €799

11 – THE BEAUTIFUL GAME

Το συγκεκριμένο προϊόν βρίσκεται εδώ για καθαρά εγκυκλοπαιδικούς λόγους. Άντε και για τον μεγάλο τυχερό που θα κερδίσει το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο ή το Τζόκερ. Βλέπεις αυτό το συγκλονιστικά όμορφο επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι, έχει εξίσου συγκλονιστική τιμή: Πενήντα δύο χιλιάδες εξακόσια πενήντα ευρώ. Ναι, ακριβώς τόσο και δεν κάνουμε λάθος. Κάθε τραπέζι είναι χειροποίητο και χρειάζεται περίπου τρεις μήνες για την κατασκευή του. Όταν το δεις από μακριά, θυμίζει σύγχρονο ποδοσφαιρικό στάδιο, ενώ η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται είναι υποδειγματική. Μα γιατί να μην υπάρχει ο Άγιος Βασίλης; Μήπως να στέλναμε ένα γράμμα καλού-κακού;

Διάθεση Firebox, www.firebox.com Τιμή €52.650

PANASONIC HDC-TM900

Η κορυφαία Full HD βιντεοκάμερα της Panasonic,

Keywords
Τυχαία Θέματα