Τηλεθέαση top-10 4/4/2022: Τα «μεγαθήρια» τηλεθέασης «εξαφάνισαν» το ειδικό «Μουσικό κουτί» για την Ουκρανία

«Εκπαιδευμένο» σε άλλου είδους μουσικά τηλεοπτικά προγράμματα το φιλοθέαμον κοινό και έχοντας από νωρίς μαγνητιστεί από τις φετινές ελληνικές σειρές μυθοπλασίας, δεν έδειξε να συγκινείται από την εκπομπή-συναυλία συμπαράστασης στον ουκρανικό λαό και κατά της ρωσικής εισβολής που οργανώθηκε και μεταδόθηκε από την εκπομπή «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ, στην οποία συμμετείχαν πολλοί από τους καλλιτέχνες οι οποίοι την προηγούμενη εβδομάδα συμμετείχαν σε αντιπολεμική συναυλία συμπαράστασης στους Ουκρανούς.

Μόνον οι σειρές «Η γης ελιάς» και

«Σασμός» είχαν αθροιστικό μερίδιο τηλεθέασης περί το 55%. Αν συνυπολογίσουμε και τα μερίδια που απέσπασαν «Survivor», «MasterChef» και «Άγριες Μέλισσες», δεν απέμεινε ευμέγεθες κομμάτι για να μοιραστούν τα προγράμματα των άλλων καναλιών που ήταν στον «αέρα» εκείνο το διάστημα, σύμφωνα και με τα στοιχεία της Nielsen Audience Measurement.

Η υπόθεση Πισπιρίγκου «βοήθησε» ώστε να παραμείνουν στην δεκάδα και τη Δευτέρα, 4 Απριλίου, η εκπομπή «Live News», το κεντρικό δελτίο του Mega, και το αντίστοιχο του Star.

Υποχώρηση καταγράφηκε στην τηλεθέαση του τηλεπαιχνιδιού «Ο τροχός της τύχης», της σατιρικής «Ράδιο αρβύλα» αλλα και σε εκείνη του «MasterChef».

Την ημέρα πάντως «πήρε» το Mega, το Star είχε το δεύτερο σε μέγεθος μερίδιο, οριακά μικρότερο από αυτό του Star, ήταν του Σκάι, στο «νήμα» πέρασε μπροστά o ΑΝΤ1 από τον Alpha, σταθερή η ΕΡΤ1, ενώ το Open χθες περιορίστηκε στο μόλις 3,8%.

Διαβάστε επίσης:

ΒΒC: Ετοιμάζει υπερπαραγωγή για τα 60 χρόνια των Rolling Stones (Photos)

Σασμός: Το σπόιλερ για την Καλλιόπη που διέψευσε η Μαρία Τζομπανάκη (Video)

Netflix: Το νέο dating ριάλιτι «The Ultimatum» ρίχνει το επίπεδο όσο ποτέ! (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα