O Κα(η)μμένος μετά τα παραρτήματα του πασόκ, ψάχνει για συνεργασίες και στον πατριωτικό χώρο!!!

Ο δεξιός και ζάμπλουτος Καμμένος, αφού εξήντλησε τις συνεργασίες με τα παραρτήματα του πασόκ (απ’ τους αριστερούς έφαγε πόρτα), είπε να ρίξει και μια “άγκυρα” προς τα πατριωτικά κόμματα και κινήματα …

Σήμερα το πρωί λοιπόν -όπως μας είπαν οι συνεργάτες μας που οργώνουν την .....
πόλη- αντιπροσωπεία των ” Ανεξάρτητων ελλήνων Ηρακλείου” με επικεφαλής τον γιατρό κ. Ταμιωλάκη, επισκέφθηκε τα γραφεία του “ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ” στην πλατεία Κορνάρου και ζήτησαν επισήμως εκλογική σύμπραξη και συνεργασία.

Πήγαν όμως αδιάβαστοι, καθόσον αν είχαν διαβάσει την Ιδρυτική Διακήρυξη και τις θέσεις του “ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ”, θα μάθαιναν, ότι: το κίνημα που ίδρυσαν οι Απόστρατοι αποκλείει οποιαδήποτε προ ή μετεκλογική συνεργασία με πρόσωπα και κόμματα που συμμετέχουν στους 300 διεφθαρμένους της σημερινής ή και προηγούμενης βουλής. Τουτέστιν οι καημμένοι έφαγαν “πόρτα” και οι ελπίδες τους έμειναν φρούδες !!!

Μένει να μάθουμε, αν η πρωτοβουλία ανήκει στους ηρακλειώτες “ανεξάρτητους”, ή εκτελούσαν εντολή του κόμματος? Αλλά και γιατί ο Καμμένος δεν τόκανε αυτό απο μόνος του? Εκτός κι αν στο κόμμα αυτό,ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει ….

Τα συμπεράσματα δικά σας. Εμεις όμως θα επανέλθουμε, αφού το θέμα ξεκίνησε απο το Ηράκλειο.

http://cretanpatriot.wordpress.com
Keywords
Τυχαία Θέματα