Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Ζ.

Απλοί πολίτες μπαίνουν καθημερινά στο διαδίκτυο και βρίζουν τον κακομοίρη τον Σαμαρά, απαξιώνουν τον αρχιδιαπλεκόμενο Βενιζέλο ενώ εκείνοι βάζουν δικούς τους να γράφουν άρθρα και να τους "γλύφουν", για να γίνουν ξανά αρεστοί στον λαό.

Στη τηλεόραση η κατάσταση είναι διαφορετική. ΠΑΣΟΚ και....
ΝΔ μονοπωλούν τις εμφανίσεις στα κανάλια,
φασιστικά και ξεδιάντροπα. Χωρίς ίχνος υπευθυνότητας και αξιοπρέπειας, μετατρέπονται προεκλογικά, σε επαίτες για την ψήφο, αλλά ταυτόχρονα και σε εκβιαστές του λαού. Ζητούν ψήφο, αλλιώς θα το μετανοιώσουμε...
Απαιτούν ξανά ψήφο σε συνεργασία με πράκτορες, συνεργάτες στα μεγάλα ΜΜΕ που τους προωθούν εις βάρος της Ελλάδας. Τα παγκοσμίως εβραιοκρατούμενα και ειδικότερα στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι του αμερικανικού επεκτατισμού, οι μισητοί μεγαλοδημοσιογράφοι, πουλημένοι κοντυλοφόροι, αγορασμένοι της "χάι σοσάιετι" και έμμισθοι προπαγανδιστές, μισέλληνες γραικύλοι που υποκρίνονται οτι ξέχασαν την στάση της ΝΔ των προηγούμενων μηνών. "Ξέχασαν" ακόμα και το ξεπούλημα του ΠΑΣΟΚ. "Ξεχνούν" την συνεργασία στο ξεπούλημα της χώρας όπως "ξέχασαν" τους σωτήρες της διαπλοκής, οι αρχιπράκτορες. Πρώτοι μούρη στα πάνελ των ανθελλήνων, ο Μιχελάκης, για να μας θυμίσει πόσο "σίγουρη" επιλογή είναι ο πρόεδρος, ο "μεγάλος ηγέτης" της "δεξιάς". Όσες φορές κι αν αποδείχθηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο "αντιπάλων" της πολιτικής, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ακόμη και τώρα που ζητούν ψήφο "συνεργασίας", αυτοί επιμένουν οτι η χώρα χρειάζεται τον Σαμαρά. Όχι μόνο δεν ντρέπονται να εμφανιστούν δημόσια, αλλά επιμένουν και το φωνάζουν. Ο φασισμός των ΜΜΕ σε όλο του το μεγαλείο. Όλα τα μεγάλα κανάλια, μας πουλάνε ξανά και ξανά, μέρα νύχτα, φασιστικά και προκλητικά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Με το έτσι θέλω, να ξαναψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Σαν να μας λένε, να πάτε όλοι να γ...., πάλι αυτούς θα εκλέξετε, θέλετε δε θέλετε.

Πάλι τους καραγκιόζηδες της πολιτικής που ξεπουλάνε με γρήγορους ρυθμούς μια ολόκληρη χώρα ενώ προεκλογικά υπόσχονταν λεφτά στον κόσμο. Που ξεφτίλησαν μια ολόκληρη χώρα και τους πολίτες της παγκοσμίως και ενώ το ξεπούλημα συνεχίζεται, εκείνοι ξανά υπόσχονται "σταθερότητα" και "ανάπτυξη". Ελέω αμερικανών, φτάσανε οι κολεγιόπαιδες να κοιτάνε αφ' υψηλού την ελληνική κοινωνία και τους Έλληνες και που κανονικά, ούτε στην γραμματεία δεν θα μπορούσαν να εργαστούν. Ειδικότερα από τους νέους Έλληνες οι οποίοι καταστρέφονται, γεγονός που θα αποκαλυφθεί με επώδυνο τρόπο στο άμεσο μέλλον, δεν πρέπει να τολμούν να ζητούν ψήφο την οποία θα την πάρουν μόνο από τα δικά τους μαντρόσκυλα.

Τον τελευταίο καιρό, εμφανίζεται συχνά, μία τάση ανθελληνισμού, η οποία εκδηλώνεται όλο και πιο έντονα. Με λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο, μπορεί κανείς να βρει αποκαλυπτικές εκδηλώσεις μισελληνισμού που προκαλούν εντύπωση αλλά και κάποια επιβεβαίωση για όσα προσπαθούμε εδώ και καιρό να εξηγήσουμε. Κάποιοι άνθρωποι, προφανώς άρρωστοι, έχουν βαπτισθεί εχθροί των Ελλήνων. Είναι ορκισμένοι ανθέλληνες και πορωμένοι μισάνθρωποι.
Βγάζο
Keywords
Τυχαία Θέματα