Δημοσκόπηση φέρνει τρίτο κόμμα στην Κρήτη τη ΔΗ.ΣΥ. της Ντόρας

Πλώρη για δεύτερο κόμμα στην Κρήτη έχει βάλει για τα καλά η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BriefingNews εντός της ημέρας θα δημοσιοποιηθεί από τηλεοπτικό κανάλι έρευνα που έγινε στην Μεγαλόνησο και κατέγραψε τα εξής ποσοστά για τα....
τρία πρώτα κόμματα:

ΠΑΣΟΚ 14%
ΝΔ 12,6%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ
ΣΥΜΜΑΧΙΑ 11,8%

Με δεδομένο ότι στην ίδια έρευνα οι αναποφάσιστοι καταγράφονται στο 16%, στο επιτελείο της Ντόρας Μπακογιάννη εκτιμούν ότι τελικά στην κάλπη η Δημοκρατική Συμμαχία θα αναδειχθεί δεύτερο κόμμα στην Κρήτη όπως συνέβη και με το συνδυασμό που στήριξε στις περιφερειακές εκλογές του 2010.

Στη ΔΗ.ΣΥ όμως είναι ικανοποιημένοι και με τα αποτελέσματα άλλης δημοσκόπησης που κατέγραψε τα ποσοστά των κομμάτων στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μέτρηση της vpoint η οποία μέτρησε το ποσοστό της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο 2,1% ενώ πριν τρεις μήνες η ίδια εταιρεία είχε καταγράψει στην Α’Θεσσαλονίκης το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη στο 0,8%.

Με δεδομένο ότι πρόκειται για εκλογική περιφέρεια από την οποία τα μηνύματα που έφταναν μέχρι πρότινος στη ΔΗ.ΣΥ δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, με αυτά τα τελευταία αποτελέσματα στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη «χαμογελούν».

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα