Η Αρκουμανέα του Βήματος σπάει την παράδοση και γράφει θετική κριτική!

Ναι είναι γεγονός, η Λουίζα Αρκουμανέα, έγραψε μετά από περίπου δύο χρόνια και μια θετική κριτική! Καταρχάς να δηλώσουμε ότι είμαστε fans της καλής συναδέλφου, η οποία με σπουδές θεάτρου σε Ελλάδα και ΗΠΑ, αλλά και πολύχρονη παρουσία στο ΒΗΜΑ σε θέσεις ευθύνης (αρχισυντάκτρια πολιτιστικού τμήματος), έχει και τις γνώσεις, αλλά και την εμπειρία για να κάνει αξιόπιστες κριτικές. Μια ματιά στα

κείμενά της – ανεξάρτητα με το αν συμφωνεί κανείς ή όχι, επιβεβαιώνει τον παραπάνω ισχυρισμό, δεδομένου ότι οι προσεγγίσεις της είναι σε βάθος, πολυεπίπεδες και με επιχειρήματα. Παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια είχε κατακεραυνώσει την πλειοψηφία των παραστάσεων που είχε δει, ενώ για τις υπόλοιπες περιοριζόταν σε ένα «προσπάθεια με καλές προθέσεις». Ως προς τους ηθοποιούς, μεμονωμένα ξεχώριζε στιγμές και παρουσίες, αλλά ως προς το σύνολο το χαρακτήριζε, από μέτριο έως κακό! Τελικά μετά από περίπου δύο χρόνια η συνάδελφος βγήκε από μια θεατρική σκηνή ευχαριστημένη! Οι συντελεστές της πειραματικής εκδοχής του Θείου Βάνια θα πρέπει να έχουν ήδη κορνιζάρει το Βήμα της προηγούμενης Κυριακής!

Ωστόσο, αν κανείς βάλει κάτω τις κριτικές της συναδέλφου – στατιστικά και μόνο, μοιραία θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το ελληνικό θέατρο στο σύνολό του είναι για τα μπάζα! Βεβαίως το γεγονός ότι έχει ασκήσει δριμεία κριτική, σημαίνει ότι τουλάχιστον δεν έχει μπει ποτέ στον πειρασμό των δημοσίων σχέσεων και ειδικά μετά από τόσα χρόνια στον χώρο, έχει καταφέρει να κατακτήσει με την πένα της και τον τρόπο της το τίτλο της αμερόληπτης!
(πηγή φωτο lifo)

Keywords
Τυχαία Θέματα