Θέλει έναν... Κούβελα του σήμερα!

Στη τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, χρειάστηκε ένας κατ' εξοχήν «χαμάλης» να πραγματοποιήσει ρεκόρ παραγωγικότητας πόντων στην πλούσια ιστορία του στους αγώνες της Α1. Ηταν τη περίοδο 2007-08 και ο Νίκος Κούβελας είχε σημειώσει 20 πόντους στη νίκη του Δικεφάλου με 81-80. Εκείνη η αναμέτρηση θύμιζε εν πολλοίς τη μονομαχία μεταξύ του Δαυίδ με τον Γολιάθ λόγω της διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και του τελικού αποτελέσματος.

Τέσσερα χρόνια μετά, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να ρίξει και πάλι στο καναβάτσο τον Ολυμπιακό του οποίου η εικόνα κάθε άλλο παρά έχει τρομάξει άπαντες στον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος έχει μπόλικους παίκτες που ξέρουν την σημασία, αλλά και τις ιδιαιτερότητες τέτοιου είδους αγώνων. Και οι οποίοι - παρεπιμπτόντως - αγωνίζονται στην ίδια θέση με τον Νίκο Κούβελα. Ο Δήμος Ντικούδης είναι ένας από δαύτους, ο Μάρκους Γκόρι επίσης. Βέβαια, ουδόλως απασχολεί τον Σούλη Μαρκόπουλο, ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής. Αυτό που ενδιαφέρει τον έμπειρο προπονητή είναι να μετουσιωθεί η προσπάθεια που καταβάλλεται αλλά και να προσκομίσει (η ομάδα) τα πρώτα αποδεικτικά στοιχεία για την αλλαγή στόχων και νοοτροπίας του συνόλου.

Μαρκόπουλος: Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο

Keywords
Τυχαία Θέματα