Τα κερδισμένα στοιχήματα του Φερέιρα

Ενας Παναθηναϊκός από τα... παλιά ένδοξα χρόνια του εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, σαρώνοντας τον Εργοτέλη και προσφέροντας χορταστικό θέαμα στον κόσμο του, που έφυγε μετά από πολύ καιρό με το χαμόγελο από τα χείλη του από το γήπεδο. Η δουλειά του Ζεσουάλδο Φερέιρα άρχισε να αποδίδει καρπούς με τους

πράσινους να παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο ικανοποιώντας τους πάντα απαιτητικούς οπαδούς τους. Διαβάστε για τα κερδισμένα στοιχήματα του Πορτογάλου.

Το πρώτο στοίχημα που κέρδισε ο Φερέιρα είναι αναμφισβήτητα ο Λέτο. Πήρε τον Αργεντίνο από τις πτέρυγες και τον έφερε μέσα στην περιοχή. Πατώντας μέσα στο... κουτί, ο "Σέμπα" έγινε πιο επικίνδυνος και σαφώς πιο αποδοτικός. Τα 7 γκολ σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Το δεύτερο κερδισμένο στοίχημα του Φερέιρα είναι ο Κλέιτον. Ο Πορτογάλος κατάφερε να... αναγεννήσει τον Βραζιλιάνο και να τον κάνει από έναν παίκτη που στην καλύτερη συμπλήρωνε την 18άδα σε πολύτιμο γρανάζι της ενδεκάδας, ο οποίος συνδυάζεται με κλειστά μάτια με τον Λέτο και κάνουν... παπάδες στην επίθεση, αν και ούτε ο ίδιος είναι κλασικός σέντερ φορ.

Το τρίτο στοίχημα που κέρδισε ο Φερέιρα είναι ο Σιμάο. Εναν παίκτη που είχε... ξενερώσει το περασμένο καλοκαίρι, επειδή δεν του ανανεώθηκε πρόωρα το συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, που ψαχνόταν να φύγει βάζοντάς τον μάνατζέρ του να φέρνει προτάσεις από την Ρωσία, που τα είχε... φορτώσει στον κόκορα, έχοντας φτάσει σε κιλά τον πρώην πρόεδρο της ομάδας! Ωστόσο, παρά τον τσακωμό που είχαν ρίξει οι δυό τους, ο Πορτογάλος του έδωσε να καταλάβει ποιο είναι το καλό το δικό του και της ομάδας, κερδίζοντας ξανά τον Σιμάο και κάνοντάς τον "σκύλο" αμυντικά και βελτιωμένο δημιουργικά.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειώσουμε και για τις πετυχημένες μεταγραφικές επιλογές των Ζεκά και Κουίνσι. Κι αν για τον δεύτερο, ξέραμε πέντε πράγματα και είχαμε μια εικόνα του τι σόι παίκτης είναι για τον πρώτο, πολλοί αναρωτηθήκαμε μόλις τον είδαμε αν είναι όντως παίκτης επιπέδου Παναθηναϊκού. Ωστόσο, αμφότεροι μέχρι στιγμής έχουν δείξει με την απόδοσή τους, πως είναι εξαιρετικές επιλογές, με τον Φερέιρα να πετυχαίνει διάνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα