«Νίκη με τον κόσμο»

17:55 23/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α1 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι ομάδα θέλει την βοήθεια του κόσμου για να φτάσει στην νίκη, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο

«Για μία ακόμη σεζόν ξεκινάμε με ένα

πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Και το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, γιατί μπορεί να παίζουμε στην έδρα μας, αλλά δεν θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ξέρουμε την δυναμικότητα του Ολυμπιακού, τους παίκτες που έχει και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Προετοιμαστήκαμε για να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κι αν κάνουμε αυτά που έχουμε πει στο γήπεδο θα πλησιάσουμε περισσότερο στο στόχο μας. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες για αυτό το παιχνίδι και για αυτό δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει μεγάλη τεχνική ανάλυση.

Είμαστε ακόμη στην αρχή, είδαμε τον Ολυμπιακό στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι, πιστεύω ότι δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες του. Είναι σίγουρα καλύτερος. Με την ευκαιρία, εύχομαι να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, οι κλυδωνισμοί της κοινωνίας να μην μεταφερθούν στο μπάσκετ για να καταφέρουμε να κρατήσουμε αυτό το άθλημα που μας έχει προσφέρει τόσο πολλά και σε εθνικό, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα