Σουμάχερ: Θα ήθελα να γυρίσει ο Ράικονεν στην F1

Ο Κίμι Ράικονεν θα ήταν μια πολύ ευπρόσδεκτη προσθήκη στο grid της F1 την επόμενη σεζόν, λέει ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο 32χρονος φινλανδός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Williams για να πάρει τη θέση του Ρούμπενς Μπαρικέλο στην ομάδα το 2012, χωρίς να υπάρχει κάτι οριστικό για την ώρα.

"Δεν θέλω να κάνω υποδείξεις, αλλά αυτό που θα ήθελα να πω, είναι ότι θα ήμουν πολύ χαρούμενος να τον έβλεπα πίσω", δήλωσε ο Σουμάχερ.

"Περάσαμε ορισμένες

ωραίες στιγμές μαζί και θα ήταν ωραίο να τον συναντιόμασταν ξανά εντός και εκτός πίστας".

Η τελευταία σεζόν του Ράικονεν στην F1 ήταν το 2009, στο τέλος της οποίας έλυσε το συμβόλαιό του με την Ferrari και κατέφυγε στο WRC.

Ο Σουμάχερ γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που να επιστρέφεις στο πρωτάθλημα έπειτα από ορισμένα χρόνια απουσίας, παρόλα αυτά πιστεύει πως ο Iceman δεν θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστεί, κρίνοντας από τη δική του εμπειρία.

"Εμένα μου πήρε περίπου 15 γύρους για να επανέλθω και να οδηγήσω το μονοθέσιο, όχι στο απόλυτο όριο αλλά κοντά. Και από εκεί και μετά είναι απλώς θέμα χρόνου. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι ο Κίμι είναι ικανός να το κάνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα