Φραγκιάς: Το άγχος στον Ικαρο

Οντας αήττητος μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές ο Κολοσσός φιλοξενείται το Σάββατο (12/11) στη Γλυφάδα από τον Ικαρο, με τον Βασίλη Φραγκιά να τονίζει πως η ομάδα του θα αγωνιστεί χωρίς άγχος.

Αλλωστε, η ομάδα της Καλλιθέας δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα και... καίγεται για τους βαθμούς της νίκης:

"Παίζουμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα με γεμάτο ρόστερ, όπως είναι ο Ίκαρος Καλλιθέας. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η ομάδα μου έχει σαφέστατα πολύ καλή ψυχολογία, μετά τις τρεις νίκες που έχει κάνει. Το ζητούμενο είναι να ελέγξουμε τον

ρυθμό του αγώνα, απέναντι σ’ ένα αντίπαλο που θα μας πιέσει πάρα πολύ. Η θέση του Ίκαρου είναι πλασματική στο βαθμολογικό πίνακα και ουσιαστικά έχει κάνει μόνο μία ήττα εκτός προγράμματος, αυτή κόντρα στο Περιστέρι", τόνισε ο τεχνικός του Κολοσσού στο site του ΕΣΑΚΕ και κατέληξε:

"Ο Ίκαρος θα έχει το άγχος, ωστόσο μας απέδειξε στον αγώνα του Κυπέλλου ότι διαθέτει εξαιρετική ομάδα. Βέβαια, εκείνη αναμέτρηση με την αυριανή δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, αφού τότε η ομάδα μας δεν είχε καν σχηματιστεί. Το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι. Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, με εξαίρεση κόντρα στους δύο μεγάλους, θα είναι ντέρμπι και θα κρίνονται στις λεπτομέρειες".

Σύνθημα νίκης έδωσε από την πλευρά του ο Αγγελος Τσάμης: "Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ίκαρος ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και αυτό μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τη δυσκολία του αγώνα. Από την πλευρά μας πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν μας ενδιαφέρει τι έγινε στα προηγούμενα παιχνίδια μας. Εμείς κοιτάζουμε μόνο μπροστά και το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε ότι ο Ίκαρος είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα