Κάταγμα στο χόνδρο, στο αριστερό γόνατο υπέστη ο Κώστας Τσαρτσαρής

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ, ωστόσο, η μεγαλύτερη απώλεια δεν ήταν οι βαθμοί, αλλά ο τραυματισμός του Κώστα Τσαρτσαρή.

Πιθανότατα η πρωτιά του ομίλου να χάθηκε την Πέμπτη (10/11), αλλά αυτό είναι το λιγότερο, καθώς ο Παναθηναϊκός έδειξε πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την ΤΣΣΚΑ

κι αν ήταν πιο συγκεντρωμένος στο φινάλε θα την κέρδιζε.

Και όλα αυτά σε μία σεζόν που το μπάτζετ της ομάδας έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό κι ενώ το καλοκαίρι πολλοί πίστευαν πως ο εξάστερος Παναθηναϊκός έκλεισε τον κύκλο του.

Φαίνεται, όμως, πως δεν είναι έτσι και οι πράσινοι θα είναι για μία ακόμη σεζόν πρωταγωνιστές στη φετινή Ευρωλίγκα.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει μέχρι που μπορεί να φτάσουν, ωστόσο, δείχνουν να θέτουν από νωρίς υποψηφιότητα για το Final 4.

Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ ο Παναθηναϊκός κέρδισε πράγματα και το ματς θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο για τη συνέχεια, κυρίως για να καταλάβουν οι... νεοφερμένοι σε ποια ομάδα έχουν έρθει.

Το μόνο πράγμα λοιπόν που θα πρέπει να στενοχωρεί τον Ομπράντοβιτς είναι ο τραυματισμός του Τσαρτσαρή. Αλλωστε, αν δεν είχε βγει νοκ άουτ, ίσως και να είχε πάρει το παιχνίδι.

Ο Τσαρτσαρής με τα ποιοτικά λεπτά του στη θέση 4 είναι παίκτης κλειδί για τον φετινό Παναθηναϊκό, ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Αντώνη Φώτση.

Την Παρασκευή (11/11) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως ο παίκτης υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο γόνατο και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα για τον Ομπράντοβιτς.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον τραυματισμό του Τσαρτσαρή αναφέρει: "Ο Κώστας Τσαρτσαρής υποβλήθηκε σήμερα σε νέα μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στο χόνδρο, στο αριστερό γόνατο. Όπως διευκρίνισε ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Θανάσης Κονίδης, ο Τσαρτσαρής θα φορά ειδικό νάρθηκα για 15 μέρες. Με τη συμπλήρωση του δεκαπενθημέρου θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Ο φόργουορντ του

Keywords
Τυχαία Θέματα