Ατομικό ο Λέτο, αποφόρτιση ο Μπουμσόνγκ στην προπόνηση της Παρασκευής (11/11), δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής τους στο ντέρμπι

Οι Λέτο και Μπουμσόνγκ δεν συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού την Παρασκευή (11/11), ωστόσο δεν τίθεται κανένα θέμα μη συμμετοχής τους στο επερχόμενο ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης με τον Ολυμπιακό (19/11, 19:30GR).

Στον Παναθηναϊκό έχουν ρίξει τους ρυθμούς, από την στιγμή που δεν υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση αυτό το Σαββατοκύριακο (12-13/11) και έτσι

ο αργεντινός επιθετικός συνέχισε να κάνει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και την Παρασκευή (11/11), ώστε από Δευτέρα (14/11) να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και να είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι των αιωνίων.

Παράλληλα, πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο γάλλος αμυντικός, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος επίσης θα είναι σε θέση τις επόμενες μέρες να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας. Ετοιμος για τον αγώνα του Καραϊσκάκης θα είναι και ο Λουκάς Βύντρα, ο οποίος για μια ακόμη μέρα ακολούθησε χωρίς προβλήματα το κανονικό πρόγραμμα.

Αντίθετα, δεν ισχύει το ίδιο για τους Στέφανο Κοτσόλη και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που γυμνάστηκαν μόνοι τους αλλά και τους Ρούντολφ και Τοτσέ που έκαναν θεραπεία και λογικό είναι να μην προλάβουν το ντέρμπι.

Οσον αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, αυτό περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κατοχής της μπάλας 5-2 και ταχύτητες. Στο δίτερμα που ακολούθησε, για μια ακόμα μέρα ο Φερέιρα έδωσε βάρος στην τακτική και γενικότερα η προπόνηση είχε έμφαση στην φυσική κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα