Ορμπάιθ: Μπορούσαμε να το τελειώσουμε νωρίτερα

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια, αλλά μπορούσε να έχει τελειώσει το ματς νωρίτερα εξέφρασε ο Πάμπλο Ορμπάιθ για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο ισπανός αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκού, που ακολουθεί, τονίζοντας πως άπαντες στην ομάδα θα τα δώσουν όλα.

"Ελέγχαμε αρκετά καλά

το παιχνίδι. Απλά σε δυο φάσεις που χαλαρώσαμε ο ’ρης έκανε τα δυο γκολ και μπήκε ξανά στο παιχνίδι. Νομίζω όμως ότι κερδίσαμε δίκαια τον ’ρη. Είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι.

Ο ’ρης στο τέλος μας πίεσε πάρα πολύ όμως θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια. Από την μεριά μας ετοιμαζόμαστε κάθε εβδομάδα για τις διοργανώσεις που έχουμε μπροστά μας. Σήμερα ήμασταν έτοιμοι για το παιχνίδι με τον ’ρη και γι' αυτό καταφέραμε να κερδίσουμε.

Όσον αφορά το ματς με τον Παναθηναϊκό θα τα δώσουμε όλα σε αυτό το παιχνίδι. Για όλους μας είναι χαρά να παίζουμε σε αυτά τα ντέρμπι και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας", δήλωσε ο Ορμπάιθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα