Λεμονής: Δεν είχαμε κουράγιο να παλέψουμε

Με τα σημάδια της απογοήτευσης στο πρόσωπό του εμφανίστηκε ο Τάκης Λεμονής στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Πανιωνίου από τον ΟΦΗ. Ο τεχνικός των κυανέρυθρων επανέλαβε τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίσει η ομάδα, η οποία έχει επηρρεαστεί και έδειξε ανήσυχος για το μέλλον του συλλόγου...

"Προσπαθήσαμε πολύ. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά αυτό που έδειξε η ομάδα είναι ότι δεν είχε κουράγιο να παλέψει και να αντιδράσει στη δύσκολη στιγμή. Δεν έχει την κατάλληλη ψυχολογία η ομάδα να αντιδράσει", είπε αρχικά

ο Λεμονής και πρόσθεσε:

"Στο επιθετικό κομμάτι είχαμε τις απουσίες των Εστογιανόφ και Ριέρα, που δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους αντικαταστήσουμε. Η ομάδα πρέπει να προχωρήσει. Δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτούς τους δύο παίκτες".

Για την περίπτωση του Εστογιανόφ, ανέφερε: "Ο Λόλο έχει κάνει κάποια κουβέντα με τη διοίκηση για τα θέματα που τον απασχολούν και θα δούμε την εξέλιξή τις επόμενες μέρες".

Καταλήγοντας, επισήμανε: "Αυτό που με προβληματίζει είναι τι θα γίνει η ομάδα, γιατί στις 14 του μήνα έχει μια κρίσιμη γενική συνέλευση για το μέλλον της ομάδας. Το πώς έχει κρατηθεί η ομάδα αυτή είναι από μόνο του ένα μεγάλο γεγονός. Αυτό που δείχνει η ομάδα είναι πως δεν έχει ηρεμία και ψυχολογία. Έχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο Πανιώνιος δεν έχει ψυχική δύναμη να αντιδράσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα