Τον «διώχνει» η Νίκη

21:55 5/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ τον περασμένο Ιούλιο δάνεισε τον Σέρζιο Αμπντουραμάνι στη Νίκη Βόλου, πιστεύοντας πως ο νεαρός επιθετικός θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του και θα εξελιχθεί, ώστε να επιστρέψει τη νέα σεζόν «γεμάτος» εμπειρίες. Ωστόσο, ο νεαρός επιθετικός όχι μόνο αγώνες δεν παίρνει στα πόδια του, αλλά ούτε προπονήσεις δεν κάνει. Αφήστε δε τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα.

Αρχικά, στον Βόλο δεν κάνουν ούτε προπονήσεις. Οι παίκτες είναι απλήρωτοι εδώ

και αρκετό καιρό και έχουν προχωρήσει σε αποχή. Έτσι, ο νεαρός επιθετικός μένει σε «απραγία». Εκτός αυτού, το κλίμα περιγράφεται από το περιβάλλον του παίκτη, ως απαίσιο!

Ο Σέρζιο Αμπντουραμάνι βρίσκεται στη πόλη της Μαγνησίας εδώ και αρκετό καιρό και η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τη Νίκη Βόλου ώστε να τον πληρώνει αυτή. Κάτι το οποίο όμως δεν έχει συμβεί έως σήμερα.

Αν και αυτό είναι κάτι που δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Σέρζιο (θέλει να πάρει χρόνο συμμετοχής για να γίνει καλύτερος και να επιστρέψει στην ομάδα για να δείξει τι αξίζει), είναι ένα παραπάνω πρόβλημα, μιας και η ομάδα δεν μπορεί να του καλύψει ούτε τα προς το ζην.

Η διοίκηση της ΑΕΚ παραχώρησε τον Σέρζιο Αμπντουραμάνι σε μία ομάδα Γ' Εθνικής με σκοπό να πάρει παιχνίδια και να εξελιχθεί, όπως φαίνεται όμως έκανε την χειρότερη επιλογή και ο ποδοσφαιριστής πέρα από ένα ράκος, παραμένει στάσιμος.

Ο 18χρονος επιθετικός επιστρέφει την Κυριακή στην Αθήνα για να διευθετήσει κάποιο γραφειοκρατικό ζήτημα (ενδέχεται να μεταβεί και στο εξωτερικό).

Όπως είναι φυσιολογικό θα συναντηθεί με γνωστούς και φίλους του στην ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να ζητήσει την επιστροφή του στην ομάδα.

Καλό θα είναι λοιπόν, στην Ένωση να εξετάζουν τις συνθήκες που επικρατούν σε μία ομάδα, πριν παραχωρήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή δανεικό μιας και στην συγκεκριμένη περίπτωση που έμοιαζε με... ξεφόρτωμα, απέτυχαν παταγωδώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα