Προτιμά Μανωλά, αντί Κάλα ο Κωστένογλου και τον ρίχνει πάνω στον Λέτο

Η εκπληκτική φόρμα στην οποία βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Λέτο προβληματίζει τον Νίκο Κωστένογλου και γι' αυτό ο τεχνικός της ΑΕΚ επιλέγει την λύση του Κώστα Μανωλά για το κέντρο της άμυνας, αντί του Χουάν Κάλα, δίνοντας σαφείς εντολές στον Ελληνα αμυντικό να περιορίσει τον Αργεντίνο άσο του Παναθηναϊκού που είναι και πρώτος σκόρερ του

πρωταθλήματος. Οριστικά νοκ άουτ ο Γκέντσογλου.

Μία αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα με την οποία νίκησε εύκολα τον Αρη και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο την περασμένη αγωνιστική, αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Κωστένογλου.

Σύμφωνα με όσα έδειξε στην σημερινή (5/11) τελευταία δοκιμή ο τεχνικός της Ενωσης, θα δώσει φανέλα βασικού στον Κώστα Μανωλά και όχι στον Χουάν Κάλα, με εντολή να μαρκάρει αποτελεσματικά και να σταματήσει τον υπ' αριθμόν ένα κίνδυνο που ακούει στο όνομα Λέτο.

Κατά συνέπεια, οι κιτρινόμαυροι θα παραταχθεούν με 4-3-3 και τον Αραμπατζή κάτω από τα γκολπόστ, τον Κοντοέ στο δεξί άκρο της άμυνας, αριστερά τον Καράμπελα και δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τους Δέλλα και Μανωλά.

Οι Βάργκας, Καφές και Μάκος θα αποτελέσουν την τριάδα της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεση, αριστερά θα παίξει ο Λεονάρντο, δεξιά ο Μπέλεκ και στην κορυφή ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που έχει και παράδοση εναντίον του Παναθηναϊκού.

Από εκεί πέρα, οριστικοποιήθηκε η απουσία του Σάββα Γκέντσογλου από το ντέρμπι, καθώς ο αμυντικός μέσος της ΑΕΚ δεν κατάφερε να προπονηθεί το Σάββατο (5/11), μιας και συνεχίζει να ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Εκτός αποστολής, όπως αναμενόταν, έμεινε και ο Ελφαρ Χέλγκασον που τραυματίστηκε στο ματς με την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Γεωργέας, Κοντοές, Δέλλας, Κάλα, Μανωλάς, Καράμπελας, Λαγός, Βάργκας, Μάκος, Ρίκκα, Καφές, Γκερέιρο, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Μπερνς, Σιαλμάς, Μπέλεκ, Λυμπερόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα