Μαρκόπουλος: Χρειάζεται προσοχή

Την πρώτη του νίκη στην φετινή Α1 πήρε ο ΠΑΟΚ μετά την εντός έδρας επικράτησή του με 84-70 επί του Ηλυσιακού. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς, φάνηκε ικανοποιημένος αλλά επισήμανε κάποιες αδυναμίες που οφείλει η ομάδα του να διορθώσει στην συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
"Είχαμε να διαχειριστούμε δύο σημεία. Το ένα ήταν η ψυχολογία, προσπαθούσαμε καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας να πείσουμε τους παίκτες να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο. Το δεύτερο είναι τα νεκρά διαστήματα. Στο ένα εντάξει

βελτιώθηκε η κατάσταση, ήρθε η νίκη. Στο άλλο δεν λύθηκαν εντελώς τα προβληματά μας. Πρέπει να προσέξουμε πολύ, αφήνουμε τον αντίπαλο να επανέλθει στο ματς.

"Σε ένα παιχνίδι το πληρώσαμε, πρέπει να το δούμε για να μην το ξαναπάθουμε στο μέλλον. Όταν αγχωνόμασταν είχαμε πρόβλημα. Βάζαμε αρκετά εύκολα καλάθια, αλλά η άμυνά μας δεν ήταν πολύ καλή. Ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε αυτό κάνοντας σουτ σε πρώτο χρόνο.

"Εμείς θέλαμε να πάει η μπάλα μέσα στο καλάθι, δεν πιέσαμε πολύ τα πόιντ γκάρντ, δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν αρνητικοί. Προσπαθούσαμε να εκμεταλλευτούμε την καλή ημέρα των ψηλών μας. Πήραν πολλές προσπάθειες οι ψηλοί. Η αλήθεια είναι πως θέλουμε να βάλουμε και άλλους παίκτες μέσα στο παιχνίδι μας. Κάποια στιγμή θα έρθουν και άλλες βοήθειες".

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα: "Αν χρειάζεται θα το συζητήσουμε με την διοίκηση. Αυτή τη στιγμή δεν μας απασχολεί. Πάντα το οικονομικό είναι ένα πρόβλημα αλλά όχι μόνο του ΠΑΟΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα