Ντεσάμπ: Δεν θέλουμε Χ, αλλά τη νίκη

Η ισοπαλία κάνει στην Μαρσέιγ, ωστόσο όπως τόνισε ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας Ντιντιέ Ντεσάμπ στην σημερινή (22/11) συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική του Champions League, οι Μασσαλοί θα παίξουν με αποκλειστικό στόχο τη νίκη.

"Είναι άλλη ομάδα ο Ολυμπιακός

με τον Τζεμπούρ στην επίθεση. Είναι πολύ πιο δύσκολο και επικίνδυνο ματς αυτό. Δεν με απασχολεί η Παρί Σεν Ζερμέν τώρα. Η προσοχή μας είναι μόνο στον Ολυμπιακό θέλουμε την πρόκριση", τόνισε αρχικά ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Για τον στόχο της Μαρσέιγ στο αυριανό ματς: "Δεν θέλουμε ισοπαλία, θέλουμε νίκη και αυτή πρέπει να έρθει. Οι παίκτες το θέλουν και θα τα δώσουν όλα. Η προτεραιότητα παραμένει το Τσάμπιονς Λιγκ. Γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα αλλά και για τα οικονομικά της να συνεχίσουμε στον θεσμό. Δεν είμαστε στην διοργάνωση απλώς για να συμμετέχουμε. Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στους 8".

Για την κατάσταση που βρίσκεται η Μαρσέιγ μετά την ήττα στο Σαμπιονά: "Μετά την ήττα από την Μονπελιέ, είμαστε σε καλή κατάσταση. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς αλλά εντελώς διαφορετικό. είναι διαφορετικό ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι από ένα ματς γαλλικού πρωταθλήματος, ξέρουμε τι μας περιμένει ακι θέλουμε ένα καλό σκορ για την ομάδα. Η αμυντική μας λειτουργία είνια καλή, δεν πρέπει να δεχθούμε γκολ, πρέπει να βάλουμε εμείς. Πρέπει να έχουμε θέληση για να κερδίσουμε, οι πάικτες το θέλουν πιο πολύ. Θέλει προσοχή για να μην πληγωθούμε. Νιώθουμε πιο καλά στην Ευρώπη από ότι στο Σαμπιονά".

Για ενδεχόμενη συμμετοχή του Εμπιά: "Ο Εμπιά είναι εντάξει αλλά υπάρχει ρίσκο να πάιξει βασικός καθώς έλειπε 3 μήνες. είναι δύσκολο να πεις ποια ομάδα είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Όλες έχουν πολύ θετιά στοιχεία, τίτλους και βαριά ονόματα. Η ’ρσεναλ πάντως είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Η Ντορτμουντ επίσης είναι πιο καλή τώρα και ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα σε αυτά τα δύο ματς. Έχουμε τρία ματς σε μία εβδομάδα, δεν ξέρω ποιοι θα παίξουν, θα ξέρω αν θα κάνω αλλαγές αργά απόψε".

Για τα έσοδα από Τσάμπιονς Λιγκ: "Δεν σκέφτομαι τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως τα λεφτά είναι πολλά οπότε ας το χουμε στο νου μας. Η ’ρσεναλ είναι το φαβορί και όχι εμείς, αλλά το θέλουμε (να περάσουμε) και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη".

Για το πως θα ξεπεράσουν ψυχολογικά την ήττα από την Μονπελιέ: "Έχουμε καλούς επαγγελματίες παίκτες. Στα μεγάλα ματς φάινονται οι παίκτες. Έίναι δύσκολο κυρίως ψυχολογικά όταν προέρχεσαι από ήττα στο πρωτάθλημα, είμαστε ήρεμοι όμως. Κερδίζεις ή χάνεις χρειάζεται συνεχή δουλειά στο ποδόσφαιρο. Τα δύσκολα ματς είναι αυτά που παίζεις πριν από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδ. Στην Ευρώπη είναι πιο λίγα τα παιχνίδια άρα πιο σημαντικά".

Για την επίθεση του Ολυμπιακού: "Πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε. Ο Τζεμπουρ παίζει καλά με τον Μιραλάς, παίζει και με τη πλάτη στο τέρμα. Πρέπει να προσέξουμε πολύ".

Μανταντά: Ο πρόεδρος μας ζήτησε τη νίκη
Τους παίκτες της Μαρσέιγ εκπροσώπησε στην συνέντευξη Τύπου, ο τερματοφύ

Keywords
Τυχαία Θέματα