Σένα: Δεν έχω συμβόλαιο, αλλά θέλω να μείνω στην Renault

Ο Μπρούνο Σένα ελπίζει η Lotus Renault GP να τον κρατήσει την επόμενη σεζόν, παρά τον σκληρό ανταγωνισμό που υπάρχει για μια θέση στην βρετανική ομάδα.

Ο βραζιλιάνος πιλότος, ανιψιός του αείμνηστου τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Αϊρτον, ξεκίνησε το 2011 ως δοκιμαστής της Renault, αλλά

κλήθηκε από την ομάδα να αντικαταστήσει τον Νικ Χάιντφελντ για τους τελευταίους οκτώ αγώνες της χρονιάς.

"Δεν έχω συμβόλαιο με κάποια ομάδα για του χρόνου", ξεκαθάρισε ο Σένα με δηλώσεις του σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ ενόψει του GP της πατρίδας του αυτό το Σαββατοκύριακο.

"Η πρόθεσή μου είναι να μείνω στην Renault. Στην F1 αυτό που μετράει είναι η απόδοση και η ομάδα είναι ευχαριστημένη με τη δική μου.

"Βάζω τα δυνατά μου για να μείνω σε αυτή τη θέση. Εξαρτάται από τον [Ρόμπερτ] Κούμπιτσα, τον [Ρομέν] Γκροζάν, τους χορηγούς.... Από πολλά πράγματα που δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μου".

Ο Σένα οδηγεί ουσιαστικά το μονοθέσιο του Κούμπιτσα, καθώς ο Χάιντφελντ που εκείνος αντικατέστησε, είχε πάρει τη θέση του πολωνού μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σε ερώτηση για τις πιθανότητες επιστροφής του Κούμπιτσα στην αγωνιστική δράση το 2012, ο Σένα είπε: "Η ομάδα δεν πρόκειται να περιμένει μέχρι το μέσον της χρονιάς για να αποφασίσει. Ελπίζω να μην πάρει υπερβολικά πολύ χρόνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα