Ντεσάμπ: «Να δείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε φαβορί»

Αισιόδοξος για τη νίκη της Μαρσέιγ επί του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός ηγέτης των Μασσαλών, μιλώντας ενόψει της αυριανής «μάχης» για την 5η αγωνιστική του Champions League, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι μια δύσκολη ομάδα, όπως έχει αποδείξει στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει με την Άρσεναλ και τη Ντόρτμουντ, ενώ μίλησε με κολακευτικά

σχόλια για τους Ράφικ Τζεμπούρ και Κέβιν Μιραλάς.

«Εμείς είμαστε το φαβορί του αυριανού αγώνα, αλλά κάτι τέτοιο θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Περιμένω έναν καλύτερο Ολυμπιακό από την πρώτη φορά, καθώς τώρα έχει ρυθμό. Δεν μας ενδιαφέρει η ισοπαλία, αλλά η νίκη για να προκριθούμε», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Παράλληλα, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ μίλησε και για τους Ράφικ Τζεμπούρ και Κέβιν Μιραλάς: «Ο Ολυμπιακός διαθέτει καλό σύνολο, με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Ο Τζεμπούρ είναι ένας τέτοιος, ο οποίος παίζει πολύ με την πλάτη και μαζί με τον Κέβιν Μιραλάς θα μας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα».

Τέλος, για το πώς περιμένει τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Ο Ολυμπιακός έχει σταθεί πολύ καλά στα δύο προηγούμενα εκτός έδρα παιχνίδια που έχει δώσει στο Champions League (σ.σ. με Άρσεναλ και Ντόρτμουντ) και έχει δείξει πως είναι πολύ δύσκολη ομάδα».

Μανταντά: «Είμαι ματς πρόκρισης»

Τους παίκτες της Μαρσέιγ εκπροσώπησε ο Στιβ Μανταντά. Ο Γάλλος πορτιέρο, υποστήριξε πως στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη.

«Για μας είναι ένα ματς πρόκρισης και πρέπει να το κερδίσουμε, αν θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός αντίπαλος, αλλά εμείς θέλουμε το «τρίποντο».

Παράλληλα, ο Στιβ Μανταντά υποστήριξε πως ο πρόεδρος των Μασσαλών, Βινσέν Λαμπρούν, βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και ζήτησε τη νίκη που θα σημάνει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα