Κατσικάρης: Στον Ολυμπιακό η πίεση

Ο έλεγχος του ρυθμού και το χαμηλό σκορ είναι σύμφωνα με τον Φώτη Κατσικάρη, τα δύο στοιχεία που πρέπει να έχει στο παιχνίδι της η Μπιλμπάο στην αυριανή (23/11) κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τη Euroleague.

O τεχνικός των βάσκων τονίζει πως η πίεση βαραίνει την ελληνική ομάδα. "Ο Ολυμπιακός

δεν έχει περιθώριο να χάσει το παιχνίδι αυτό, γιατί είμαστε ισόβαθμοι στη βαθμολογία. Θα έχουν περισσότερη πίεση από μας, γιατί παίζουν στην έδρα τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε πλεονέκτημα. Οι αντίπαλοί μας έχουν μία καινούρια και νεανική ομάδα, που βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι", είπε και συνέχισε...

"Είδα τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός έπαιξε καλή άμυνα. Δεν ήταν τόσο εύστοχος, αλλά είχε την ευκαιρία να κερδίσει το παιχνίδι. Από εδώ και πέρα κάθε ματς στον όμιλο μας είναι σημαντικό, σαν τελικός για μας. Ελπίζω να ξεπεράσουμε την άμυνα του Ολυμπιακού, γιατί έχει βάθος στον πάγκο και ο κόουτς Ιβκοβιτς διαχειρίζεται καλά το ρόστερ του. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό και να πάμε σε χαμηλό σκορ. Θα είναι δύσκολο, αλλά αυτή είναι η ευκαιρία μας να κερδίσουμε τον αγώνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα