Με νέα πρόσωπα για τη νίκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Μάκης Κατσαβάκης θα φρεσκάρει την ενδεκάδα του Ολυμπιακού Βόλου στον αποψινό (12/5, 19:30GR) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των play off, προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να φτάσουν στη νίκη και να μπουν στο κόλπο για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Σύμφωνα με τις δοκιμές που έχει κάνει ο Σερραίος τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει στο αριστερό
άκρο της άμυνας τον Ζαραδούκα. Ο Ρόκας, που αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ κόντρα στην ΑΕΚ, αναμένεται να αποτελέσει δίδυμο με τον Αλβάρεζ στη μεσαία γραμμή.
 
Στις υπόλοιπες θέσεις θα είναι ο Γιακούποβιτς κάτω από τα δοκάρια, ο Σέλεζι δεξί μπακ, οι Τομάς, Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας, ο Μπρέσκα δεξί χαφ, ο Μόνχε αριστερό χαφ και ο Σολάκης πίσω από το μοναδικό προωθημένο, Μαρτίν.
 
Την 19μελή αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Σανκαρέ, Μόνχε, Μαρτίν, Σολάκης, Μητρόπουλος, Σέλεζι, Τόμας, Ακόστα, Ζαραδούκας, Ρόκας, Ντολεζάι, Μπρέσκα, Νέμεθ, Αλβάρεζ, Γκότοβος, Αναστασίου και Ψυχογιός.
 
Τζόνσον: Κοντά σε συμφωνία με τον Βόλο!
Στο μεταξύ, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Ντουλέ Τζόνσον με δηλώσεις του στο "goal.com" προανήγγειλε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Βόλου το προσεχές καλοκαίρι!
 
"Είναι αλήθεια ότι βρίσκομαι πολύ κοντά σε συμφωνία, αλλά καλύτερα θα ήταν να δούμε τι θα γίνει πρώτα. Έχω αρκετές προτάσεις και θα τις συζητήσω αρκετά με τον μάνατζέρ μου για να πάρουμε τη σωστή απόφαση", τόνισε χαρακτηριστικά ο 27χρονος μέσος.
Keywords
Τυχαία Θέματα