Νίκη του Εργοτέλη με 2-1 στο φιλικό με τα Χανιά

Η φράση "σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια" είναι από τον ύμνο της ΑΕΚ. Ομως στην προκειμένη περίπτωση θα ταίριαζε γάντι στον Εργοτέλη, οι παίκτες του οποίου σημάδεψαν τρεις φορές (!) τα δοκάρια των Χανίων στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (11/5) στα Περιβόλια, αλλά τελικά κατάφεραν να νικήσουν με 2-1... Ο Νίκος Καραγεωργίου χρησιμοποίησε στο πρώτο ημίχρονο ενδεκάδα με μόλις δύο βασικούς (Σασιασβίλι, Τζούνιορ) δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά και κάνοντας αρκετές δοκιμές, προκειμένου
να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
 
Ο Εργοτέλης είχε δοκάρι με τον Δωματά στο 15' και προηγήθηκε με γκολ του Μπρούνο στο 18', αλλά τρία λεπτά αργότερα (21'), η... θρυλική μορφή των Χανίων, ο Γωνιωτάκης ισοφάρισε 1-1 με πέναλτι για τον ΑΟΧ.
 
Με τη λήξη του ημιχρόνου ο Τζούνιορ σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι του γκολκίπερ των γηπεδούχων Χωραφάκη για να λήξει το πρώτος μέρος με σκορ 1-1.
 
Στην επανάληψη, και αφού χρειάστηκε ο Καραγεωργίου να βάλει μέσα έξι βασικούς, πήρε τη νίκη με γκολ που σημείωσε στο 74' ο Γιαλούσης, ενώ ο Μπέτο στο 86' είχε νέο δοκάρι για τον Εργοτέλη!
 
ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Χωραφάκης, Παπακαστρήτσιος, Μποχώνης, Ραπτάκης, Ιασωνίδης, Τσάτσος, Πλουσής, Βουρβαχάκης, Αντωνόπουλος, Γωνιωτάκης, Δρακάκης.
 
Έπαιξαν και οι: Καλογεράκης, Κουλάκης, Μποτονάκης, Περάκης, Τσεσμελής, Βασαδάκης, Μπουρμπάκης, Δαμανάκης, Σεληνιωτάκης. 
 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Καβουσάκης, Σασιασβίλι, Κανδηλάκης, Τζανακάκης, Κοζορώνης, Τζούνιορ, Χρυσοφάκης, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Πρωτογεράκης και Δωματάς.
 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Δερμιτζάκης, Ορφανός, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Βίσιο, Κυριακίδης, Μπέτο, Λίπι, Λεάλ, Καρέλης και Μπρούνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα